Fornøyd Aurelio med selvtillit

Liverpools brasilianske venstreback sier at han blir bedre for hver dag, og at kroppen nå har vendt seg til å spille så mange harde kamper som man gjør i England.

Rafa Benitez har benyttet et mer stabilt mannskap siden han valgte en 4-2-3-1 formasjon til hjemmekampen mot Inter for nesten to måneder siden, og de røde har kun tapt en kamp siden. En av dem som har vært mest benyttet er venstrebacken Fabio Aurelio, som med unntak av hjemmekampen mot Everton er blitt foretrukket i de viktige kampene på bekostning av John Arne Riise.

Brassen har tidligere, både i andre klubber og etter at han kom til Liverpool, hatt en rekke skadeplager. Fabio sier imidlertid at han nå føler seg meget vel som et regelmessig medlem av førsteoppstillingen, og at kroppen har begynt å venne seg til mange harde kamper og harde treningsøkter. Nå ser han fram til hver kamp, og da i første omgang mot Fulham på lørdag.

- Vi må konsentrere oss om en kamp om gangen, forklarer Aurelio til klubbens hjemmeside. 

- Det er et skritt vi må ta før vi møter Chelsea. Vi ønsker å være garantert blant de fire beste, og to seiere vil trolig være nok. En kan imidlertid aldri være for sikker, en kunne bare se på Chelsea sist mandag, da de spilte mot et lag nærme bunnen og måtte nøye seg med uavgjort. Det er aldri lett i Premier League og vi må være godt forberedt mot Fulham.

- Det er herlig at jeg nå er i stand til å vise fansen det nivået jeg kan prestere. Det er vanskelig å komme tilbake fra en skade og hele tiden ha mindre problemer. Jeg trener godt nå, kroppen min har tilvendt seg det nivået og det antallet kamper som vi spiller, og jeg føler meg virkelig bra.

- Når du føler deg bra, da har du også selvtillit og kan bedre få vist hva du står for.

- Jeg er veldig fornøyd med at jeg har fått være involvert i de virkelig viktige kampene og har greid å beholde plassen i startelleveren. Det er en spesiell følelse. Jeg blir sterkere fysisk for hver dag og jeg er takknemlig overfor Rafa at han har vist meg en slik tillit.