Fornøyd med midtstopperne

Benítez er ikke overrasket over at Agger spilte så godt mot Crewe. Også Hyypiä får gode skussmål. Manageren glad for at Skrtel har funnet seg så bra til rette i engelsk fotball.

Rafael Benítez innrømmer på dagens pressekonferanse at han har problemer med å velge stopperpar foran lørdagnes Merseyside-derby. Jamie Carragher og Martin Skrtel har vært Benítez' førstevalg, men Daniel Agger og Sami Hyypiä viste god form mot Crewe. Agger tegnet seg dessuten på scoringslista.
- Daniel er en fantastisk proff. Jeg er ikke overrasket at han spilte så bra. Folk har kanskje sett kampen og blitt overrasket. Det ble ikke jeg. Jeg har sett ham på trening hver dag. Han er alltid den samme. Han arbeider hardt og forsøker å forbedre seg.

- Vi visste at han ville reagere bra, og det var det som skjedde. Jeg synes også Sami spilte bra den kvelden. Vi har fire gode midstoppere. Jeg er svært fornøyd med dem alle.

Rafael Benítez er svært glad for at Skrtel har blomstrert etter overgangen fra Zenit St. Petersburg i januar.
- Vi har hadde ulike valgmuligheter da vi lette etter midstopper. Martin var én av disse, forteller Benítez.

- Vi fulgte ham lenge før vi kjøpte ham. Da Zenit møtte Everton, var jeg overrasket over at alle snakket om Arshavin og ikke Martin. Vi studerte ham da, og jeg er fornøyd med at han har vært en slik god tilvekst til laget.

- Noen utenlandske spillere bruker tid før de tilpasser seg engelsk fotball, men med forsvarsspillere kan det noen gang gå lettere. Han er aggressiv og rask, så han har funnet seg fint til rette.