Fornuft foran følelser

Torres valgte å bli hjemme da hans lagkamerater satte seg på flyet til Madrid, fordi han ikke ønsket å miste to dager med verdifull rehabilitering. Spurs uten Dawson mot LFC.

Fernando Torres forklarer i dag hvorfor han takket nei til Atletico Madrids tilbud om et VIP-sete på Vicente Calderon i morgen kveld.

- Jeg skjønner at mine fans blir skuffet, men etter å ha snakket med klubblegen og fysioterapeutene kom vi fram til at det var best at jeg ble værende hjemme i Liverpool. Hadde jeg dratt ,ville jeg ha gått glipp av to hele dager med rehabiliteringsarbeide, og på det nåværende stadium i sesongen kan jeg ikke tillate meg noe slikt, uttaler Liverpool-spissen til spansk presse.

- Jeg takker Atletico for tilbudet. Det ville ha vært veldig spesielt for meg å spille denne kampen, men dessverre ville skjebnen det annerledes. Vi får håpe sjansen byr seg igjen.

- Atletico har fått en meget god start i Champions League, og de vil prøve å styrke sine sjanser til avansement  foran sine egne fans. Men det ønsker vi også. Det er ikke lett å spå utfallet av kampen, men dersom vi vinner vil vi ta et viktig skritt mot avansement. Jeg håper begge klubbene går videre, avslutter Torres.

Dawson ute mot Liverpool
Liverpools spisser vil slippe å bryne seg på Michael Dawson i Tottenhams midtforsvar når de røde gjester White Hart Lane 1.november. Stopperen pådro seg direkte rødt kort da Spurs tapte for Stoke på søndag, og må stå over de tre neste Premier League-kampene. Det kan også vanke en tilleggsstraff fra FA for spillerens reaksjon mot dommertrioen etter utvisningen. Dermed står Dawson også i fare for å miste ligacupkampen mot Liverpool den 12.november.