Forskjellen var Torres

Rafa synes Liverpool slet i 1.omgang, men at hans menn kontrollerte etter pause. Torres ble tungen på vektskålen. Plessis ut med ryggskade. Alonso var kun 80 prosent spilleklar. Roy Keane fornøyd.

Liverpool vant 1-0 borte mot Sunderland takket være en scoring av Fernando Torres i det 83. minutt. Rafael Benítez innrømmer at "the Black Cats" gjorde det vanskelig for hans lag, spesielt i åpningsminuttene. Liverpools manager mener at det å ha en spiss som Torres til slutt ble avgjørende.
- Jeg synes det var en vanskelig 1.omgang. De kontrollerte kampen i de første 45 minuttene, men de hadde ikke mer enn én klar sjanse. Vi ble satt litt under press, men i 2. omgang var det annerledes, sier Benítez til Liverpoolfc.tv.

- Vi kontrollerte det, og pasningskvaliteten vår var mye bedre. Vi hadde mye ballinnehav, og vi var bedre når vi angrep.

- Forskjellen til slutt i kampen var Torres. Vi vet at vi kan score slike mål, men hele laget har behov for å spille bra.

- Det var også viktig at vi holdt buret rent.

Benítez forklarte hvorfor han ikke startet med Alonso.
- Xabi hadde en lårhøne. Vi måtte beskytte ham. Plessis var skadet med et slag mot nederste del av ryggen, så jeg måtte sette inn Xabi til andre omgang.

- Vi visste at Xabi bare kunne være 80 prosent, men han spilte bra. Xabi er vår spiller, og han spiller bra. Hvis han fortsetter å spille slik, vil jeg være svært fornøyd.

Liverpool hadde også Martin Skrtel og Fabio Aurelio tilbake. Begge satt på benken fra start, men Aurelio ble byttet inn sent i andre omgang.
- Alle managerne ønsker å ha troppen sin klar til begynnelsean av sesongen, men vi har noen spillere med i de olympiske leker, mens andre har vært skadet. Det var viktig for meg å ha Gerrard tilgjengelig og se Martin Skrtel og Fabio Aurelio tilbake i troppen i dag.

Roy Keane fornøyd
Sunerlands manager Roy Keane synes hjemmelaget spilte en god kamp.
- Vi ble slitne de siste 15-20 minuttene, men spillerne gjorde det veldig, veldig bra. Jeg er veldig fornøyd med dem, uttaler Keane til Setanta Sports.

- Det er en fin balansegang på dette nivået. Man må ta vare på sjansene sine mot lag som Liverpool.

- Vi gjorde ikke nok for å få ballen over streken og få uavgjort. De har spillere som Torres og Gerrard som vil straffe deg. Det er derfor Premier League er så tøff.