Første timeglass snart ute for Barry

Ved midnatt i dag, torsdag, går fristen ut for å registrere spillere til å være med i 3.kvalifiseringsrunde i Champions League. Leto kom godt i gang.

Alonso blir "cuptied"?
Liverpool må bokstavelig talt handle hurtig dersom Gareth Barry skal bli klar til kampene mot Standard Liege 13. og 27.august. Innen midnatt torsdag 7.august går fristen ut for spillere som skal registreres i tide til å være med i 3.kvalifiseringsrunde i Champions League.

Signaler fra både Liverpool og Aston Villa tyder på at man er svært nære en avtale som gjør at Barry havner på Anfield, men den nødvendige bankgaranti fra Hicks og Gillett skal ennå ikke ha funnet sted etter at rapporter melder om at partene i praksis skal være enige om en deal.

Hvorvidt de røde vil jobbe ekstra for at Gareth Barry skal bli tilgjengelig til kampene mot Standard Liege gjenstår å se, men med Mascherano og Lucas i OL og Gerrard på skadelisten begynner det å bli tynt med seniorspillere på den sentrale midtbanen.

Uten fjorårets kaptein i Aston Villa vil man også være meget avhengig å ha Xabi Alonso tilgjengelig, spilleren Rafa Benitez har signalisert skal være den som ved salg finansierer mye av den eventuelle ervervelsen av Barry. En Alonso som blir benyttet i denne sesongens Mesterliga kan også gi mindre salgsverdi.

Alle spillere som registreres før transferdeadline 1.september vil være tilgjengelige til gruppespillet i Champions League.

Ajourført trekning 3.kvalifiseringsrunde CL:
Anorthosis Famagusta (Kypros) v Olympiacos (Hellas)
Vitoria Guimaraes (Portugal) v Basel (Sveits)
Shakthar Donetsk (Ukraina) v Dinamo Zagreb (Kroatia)
Schalke 04 (Tyskland) v Atletico Madrid (Spania)
Aab Alborg (Danmark) v FBK Kaunas (Litauen)
Barcelona (Spania) v Wisla Krakow (Polen)
Levski Sofia (Bulgaria) v BATE Borisov (Hviterussland)
Standard Liege (Belgia) v Liverpool (England)
Partizan Beograd (Serbia) v Fenerbahce (Tyrkia)
Twente (Nederland) v Arsenal (England)
Spartak Moskva (Russland) v Dinamo Kiev (Ukraina)
Juventus (Italia) v Petrzalka Bratislava (Slovakia)
Brann (Norge) v Olympique Marseille (Frankrike)
Fiorentina (Italia) v Slavia Praha (Tsjekkia)
Galatasaray (Tyrkia) v Steaua Bukarest (Romania)
Panathinaikos (Hellas) v Sparta Praha (Tsjekkia)


God debut av Leto
Sebastian Leto kom inn etter 55.min da Olympiacos tapte 3-2 i en treningskamp mot Racing Santander onsdag kveld. Argentineren var meget bra de første minuttene etter innbyttet og skaffet bl.a. straffesparket som ga 2-2, i en kamp hvor grekerne var uheldige som tapte, og alt i alt var venstrevingen positiv i sin første kamp i klubben han skal spille for neste sesong.