Fortsatt stor interesse for Barry

Liverpool Echo mener Rafael Benítez vil gjøre alt for at Villa-spilleren blir rød, men ingen akseptable bud på Alonso forsinker en mulig overgang. Gerrard tilbake i full trening. Degen ute i to uker.

Tony Barrett i Liverpool Echo hevder at kjøpet av Robbie Keane ikke vil forhindre Rafael Benítez fra å fortsette jakten på Gareth Barry. Uttalelser fra Aston Villas manager Martin O'Neill tydet på at Liverpool har mistet interessen for midtbanespilleren, men det skal ikke være tilfelle. Benítez' ønske om å hente Barry har ikke avtatt. Rafa ønsker å gjøre alt han makter for å få spilleren til Anfield.

Men så lenge man ikke har fått inn noen akseptable bud på Xabi Alonso, er det tvilsomt om de amerikanske eierne vil løsne de stramme tøylene så Benítez kan bruke penger på Barry.

Det betyr at man på Anfield må trikse og mikse ytterligere før man har økonomiske midler nok til å hente Villa-spilleren.

Gerrard i full trening
Steven Gerrard meldes å være tilbake i full trening etter en kort tid på sidelinjen. Liverpool-kapteinen forventes å reise med resten at laget til Spania for onsdagens treningskamp mot Villarreal.

To uker for Degen
Philipp Degen skal gjennomgå en mindre operasjon for en lyskeskade. Det vil holde sveitseren ute i 14 dager, melder Liverpool Echo.