Fortsatt usikkert med Torres og Gerrard

LFC melder at Gerrard og Torres fortsatt er svært tvilsomme til lørdagens kamp mot Man Utd. Men Benitez vil gi begge spillerne alle muligheter til å bevise at de er i stand til å spille kampen.

Steven Gerrard er som kjent på vei tilbake etter en mindre lyskeoperasjon, mens Fernando Torres sliter med å bli kvitt en abductor-skade han pådro seg i kampen mot Aston Villa forrige søndag.

- Det er alltid vanskeligere å forberede laget til kamp når man har skader på sentrale spillere. Man vet at man ønsker å benytte disse spillerne om de kan spille, men slik tilstanden er nå vet vi ikke det, uttaler manager Benitez til liverpoolfc.tv.

- Det er bedre å ikke slå fast noe kategorisk om de kan spille eller ei. Det er vanskelig å uttale seg om de er i stand til det, ettersom de ikke vil ha spilt fotball på 10-15 dager. Men begge jobber hardt med fysioterapeutene og gjør stadig fremskritt. Vi har ennå tid til å bestemme oss for om vi vil benytte dem.

- Det går stadig fremover med Gerrard. Nøkkelen er kampformen til spilleren. Han vil utgjøre en enorm forskjell om han føler at han er fullt ut restituert. Det er hovedsaken for ham.

Benitez tror imidlertid de andre spillerne kan klare brasene om stjerneduoen ikke skulle rekke lørdagens kamp.

- Vi har nok kvalitetsspillere i troppen, så det er viktig å ha tillit til de andre spillerne. De kan av og til gi deg mer enn de store navnene kan. De kan spille med samme kvalitet og lidenskap, og har selvsagt også mye å bevise overfor supporterne.