Fraværet av Gerrard ingen unnskyldning

Aurelio og Benítez mener savnet av Gerrard ikke kan brukes som unnskyldning for poengtapet mot Fulham. Gillett trakk MLS-bud. Ballack uten tro på Liverpool.

Verken Fabio Aurelio eller Rafael Benítez vil bruke fraværet av Steven Gerrard som unnskylding for to tapte poeng mot Fulham i lørdagens målløse oppgjør.
- Vi har spilt mer enn en måned uten Fernando Torres, og det er et stort tap, men vi klarte å vinne kamper. Vi var i stand til å håndtere det. Og vi bør kunne gjøre det samme uten Steven, uttaler Fabio Aurelio.

- Selvfølgelig er han en bra spiller. Han nærmer seg 10 år siden hans debut, og han er veldig viktig for oss. Jeg har bare vært sammen med ham i Liverpool et par år, men jeg vet godt hva han betyr for klubben.

- Jeg ser ham jobbe hver dag på trening. Jeg ser ham lede laget på banen, og han er veldig, veldig spesiell. Men igjen skal vi ikke bruke som en unnskyldning det faktum at han ikke spilte mot Fulham. Det er altfor lett å si.

- Vi har vunnet kamper uten Steven før, og vi har gode nok spillere som kan komme inn på laget når han ikke spiller. Vi skal fremdeles være i stand til å vinne kamper.

- Ethvert lag i verden vil savne en spiller med Stevens egenskaper og lederskap. Det er åpenbart.

- Men vi ser at lagene nå kommer til Anfield, og spiller som Fulham. De hadde egentlig ikke mange sjanser, men lagene forsvarer seg dypt og med mange spillere.

- Det er vanskelig å bryte ned, men vi bør kunne klare det med de spillerne vi har, med eller uten Steven.

Benítez støtter Aurelio, og mener spillerne må ta kollektivt ansvar.
- Vi vil alltid savne en spiller med Stevies ferdigheter, men vi beseiret ikke Fulham fordi fem spillere eller så ikke var i form.

- Man kan ikke vinne kamper når slikt skjer. Ja, han ville ha utgjort en forskjell, men det skal ikke være en unnskyldning.

Gillett trakk MLS-bud
George Gillett har trukket budet om få starte et lag fra Montreal i Major League Soccer (MLS). George Gillett og hans kompanjong Joey Saputo har ikke klart å komme opp med privat kapital til å finansiere startkontingenten. MLS skal utvides fra 14 til 18 lag.
- Markedet [for Montreal] er ikke over for alltid, men for denne gang, uttaler MLS-kommissær Don Garber.

Ballack uten tro på Liverpool
Chelseas Michael Ballack tror kampen om ligatittelen vil stå mellom Chelsea og Manchester United.
- Det er alltid de fire store som alle snakker om, men jeg tror det fortsatt handler om Chelsea og Man U, sier Ballack.

- Arsenal er allerede på etterskudd som gjør det svært vanskelig for dem. Liverpool er virkelig gode på dette tidspunktet, men for meg har de alltid vært en klubb for Champions League, blant annet fordi de kan sette all sin fokus på en eller to kamper.

- Men når du ser på resultatene og spillertroppene de siste par sesongene i helhet, tror jeg vi og Man U er litt sterkere.