Fulham med gjerrig forsvar

Fulham kommer til Anfield på lørdag med en av de gjerrigste forsvarsrekkene i Premier League. Men på bortebane har London-laget kun plukket ett poeng så langt.

Fulham har overrasket positivt i Premier League denne sesongen, og er helt oppe på 10.plass på tabellen før man gjester Anfield på lørdag. På Craven Cottage sikter man nå mot å overraske Liverpool og ta med seg poeng hjem til London.

- Seieren over Spurs ga oss et flott løft før kampen mot Liverpool på lørdag, uttaler forsvarer Paul Konchesky til Fulhams offisielle nettsted, og får støtte av lagkamerat Aaron Hughes.

Hughes fikk seg en trøkk over høyre øye mot Tottenham, og har trukket seg fra Nord-Irlands privatlandskamp mot Ungarn. Men midtstopperen forventer å bli erklært skadefri til kampen på Anfield.

- Jeg regner med å spille på lørdag, men jeg må passe på at kuttet ikke åpner seg igjen i mellomtiden, sier han.

- Anfield er en av mine favorittbaner. Stemningen er alltid fantastisk der, men det er et vanskelig sted å få med seg poeng fra. Vi må være på tå hev, og ha tro på oss selv.

Fulham har for øyeblikket et av de gjerrigste forsvarene i Premier League, noe Hughes og Konchesky har en stor del av æren for.

- Vår gode defensive statistikk kan tilskrives en rekke faktorer, inkludert at vi jobber mye med forsvarsformasjonen og posisjonering på trening, avslutter Hughes.