Full pott for Plessis og Mihaylov

Damien Plessis og Nikolay Mihaylov kunne begge juble over tre poeng i kvalifiseringen til U21-EM i kveld. Mihaylov holdt nullen for Bulgaria, mens Plessis fikk et kort innhopp for Frankrike.

Mihaylov holdt nullen
Liverpools utlånte keeper Nikolay Mihaylov var lagkaptein og spilte hele kampen da Bulgaria U21 slo Irland U21 2-0 i en kvalifiseringskamp til U21-EM i ettermiddag. Hjemmelaget tok ledelsen like før pause i den intense heten i Sofia, og fastsatte så sluttresultatet til 2-0 tretten minutter før slutt.

Dessverre for de to lagene, så ligger de henholdsvis nest sist (Bulgaria) og sist i gruppe 3 før sine siste kamper.

Kort innhopp for Plessis
I en annen kvalifiseringskamp til U21-EM fikk Damien Plessis spille de siste 10 minuttene da Frankrike enkelt beseiret Malta 5-0. Kampen gikk i Boulogne-sur-Mer, og stillingen var 4-0 da Liverpools midtbanespiller erstattet Matuidi. Det hører også med til historien at Frankrike spilte den siste timen med bare ti mann, etter at de fikk en spiller utvist.

Franskmennene ligger nå på tredjeplass i gruppe 10 før sin siste kamp mot Bosnia den 9.september. Men det er meget jevnt i teten, og Plessis & co er bare poenget bak ledende Wales og á poeng med Romania på andreplass. Rumenerne, som spiller mot Bosnia i morgen kveld, har imidlertid en kamp mindre spilt.