Fysisk tøft i League One

Antwi innrømmer at han tilegner seg det fysiske ved å spille i League One. Midtstopperen har behov for mer erfaring. Han drømmer om å få spille landslagsfotball for Ghana i fremtiden.

Godwin Antwi ble i forrige uke lånt ut til Tranmere for et halvt år. 20-åringen, som var med å vinne FA Youth Cup med Liverpool i 2006, innrømmer at oppholdet i Hartlepool forrige sesong var meget lærerikt. Midtstopperen spilte 27 ligakamper for League One-klubben. Nå håper han å fortsette utviklingen på Prenton Park, så kanskje Rafael Benítez vil gi ham en sjanse på førstelaget en gang i fremtiden.
- Det er bra å spille for reservene, men man får mer erfaring å gå ut på lån. Man kan lære om styrken og hurtigheten man trenger, forteller Antwi til Liverpoolfc.tv.

- Jeg ville ha lært hvis jeg ble i Liverpool, men på lån kan jeg også få erfaringen.

- Forrige sesong var god. Jeg dro for erfaringen, og jeg spilte cirka 30 kamper i liga og cup.

- Jeg tror jeg har ting å lære, og jeg lærte mye der.

- Det var en opplevelse å komme fra reservelagsfotball, hvor det kun handler om fotball. Det var mer fysisk. Jeg ble sparket i hver kamp!

- Det har hjulpet meg mye. Hvis man ikke er sterk, så kan man ikke spille.

- I League One eller Championship må man være forsiktig hver gang man har ballen. Alt går fort, fort, fort.

Godwin Antwi er født i Ghana, men har spansk pass etter tre år i Real Zaragoza som tenåring. Spilleren ble innkalt til treningssamling med Spania U19 i november 2006, men han vet godt hvor han ønsker å spille landslagsfotball i fremtiden.
- Det er en enkel avgjørelse. Alle elsker landet sitt, og Ghana er landet mitt. Dersom jeg får muligheten en dag til å spille for dem, vil jeg ta den.

- Jeg ville bli veldig stolt av å gjøre det.