Galatasaray med Itandje-bud

Tyrkiske Galatasaray skal ha kommet med et bud på reservekeeper Charles Itandje. Carson kan bli værende. By på plass på Liverpools legendelag!

Keeperfloken løsner sakte
Tyrkiske Galatasaray skal, i følge Daily Mail, ha tilbudt Liverpool £2 millioner for Charles Itandje, og en overgang kan ligge i kortene for den tidligere Lens-keeperen, da det synes klart at Rafael Benítez ønsker seg en ny reservekeeper, og således ventes å være mer enn villig til å lytte på bud på Itandje.

Samme kilde skriver at Scott Carson kan komme til å bli værende i Liverpool kommende sesong, dersom ingen klubber vil matche Liverpools prisforlangede pålydende £6 millioner. Klubber som Middlesbrough og Stoke sies å ha ønsket seg spilleren på lån, men Benítez synes bestemt på enten å cashe inn for, eller beholde den landslagsaktuelle målmannen. Carson var som kjent utlånt til Aston Villa sist sesong, men da Birmingham-klubben mener spilleren er for dyr, skal de nå heller ha flyttet fokus mot Tottenham-keeper Paul Robinson i sin søken etter en permanent førstekeeper.

Spill med legendene
Mang en Liverpool-fan har nok drømt om å spille sammen med idoler som Ian Rush, Steve McManaman, Bruce Grobbelaar og John Aldridge. Under årets fotball- og musikkfestival i Florø vil drømmen bli realisert for en heldig velgjører. I en veldedighetsauksjon hvor pengene går til Right To Play, vil nemlig en plass på Liverpools legendelag under den ovennevnte festival selges ut til høystbydende. Kjøper er der garantert minimum ti minutter på Florø Stadion, med kapteinsbindet rundt armen, idet Liverpools legendelag skal bryne seg på tidligere norske toppspillere lørdag 12. juli. Man kan også by på en plass i Liverpools startellever i kampen mot Viking på Stavanger Stadion 10. juli.

Om noen skulle være interessert i å by på en startplass med legendene, kan de klikke seg inn på følgende lenke for å delta i budrunden: www.qxl.no