Gangster terroriserte Gerrard i to år

I forbindelse med en pågående rettssak i Liverpool kommer det frem at Steven Gerrard ble terrorisert av en beryktet gangster i Liverpools underverden i hele to år. Sabra utsolgt for semifinalen.

Under en pågående rettssak i Liverpool har Steven Gerrards far avslørt hvordan en beryktet gangster forfulgte fotballstjernen, og truet med å skyte ham i beina og knuse ham. Liverpool Daily Post skriver at midtbanestjernen ble terrorisert av gangsteren George Bromley Jnr i to år. Opplysningene fremgår i et brev skrevet at Paul Gerrard, som ble lagt frem som bevis i den pågående rettssaken. I brevet kommer det frem at Gerrard fikk politibeskyttelse etter at gangsteren ved en anledning overfalt Liverpool-kapteinen utenfor hans leilighet i Southport.

- I 2001 ble min sønn, Steven, terrorisert av en beryktet Liverpool-gangster kjent som "The Psycho". Han kom med flere trusler mot min sønn, og truet blant annet med å skyte ham i beina. Han prøvde også å presse Steven for penger, forteller Paul Gerrard i brevet.

- Vi kontaktet umiddelbart politiet og ba om beskyttelse. Terroren pågikk over lang tid, og Steven ble blant annet forfulgt når han kjørte hjem fra trening. Ved en anledning ble Stevens bil ramponert, opplyser han videre.

- Dette var en de verste periodene i våre liv. Det påvirket virkelig Stevens karriere i negativ retning. Liverpool FC sørget for et sikkerhetsopplegg rundt Steven, men truslene bare fortsatte, skriver Gerrard senior.

Opplysningene kommer frem i en rettssak mot John Kinsella. En mann som Gerrard-familien hyret inn for å beskytte Steven mot "The Psycho".

- Vi visste ikke hva vi skulle gjøre, men en venn av familien introduserte oss for John Kinsella. Jeg fortalte ham om truslene og volden, og John forsikret meg om at han skulle få satt en stopper for dette. Fra den dagen hadde vi aldri mer problemer med folk fra Liverpools underverden, opplyser Paul Gerrard.

Semifinalen utsolgt hos Sabra
Sabra Sportsreiser opplyser at det har vært enorm interesse for deres opplegg i forbindelse med semifinalen i Champions League hjemme mot Chelsea.

- Vi er nå dessverre utsolgt til semifinalen mot Chelsea og kommer heller ikke til å legge ut noen ekstra pakker, opplyser turoperatøren.

Cech spiller med maske?
Mirror opplyser at Chelsea jobber med å få laget en spesialmaske som gjør at keeper Peter Cech vil være i stand til å spille semifinalene i Champions League mot Liverpool. Tsjekkeren måtte som kjent sy 50 sting i nedre deler av ansiktet etter et sammenstøt med Tal Ben Haim på trening nylig. Ettersom andrekeeper Carlo Cudicini er ute med en hamstring-skade, har Chelsea kun tredjekeeper Hilario tilgjengelig for øyeblikket. Men det jobbes nå altså på spreng for at Cech skal kunne spille de to kampene mot Liverpool.