Garcia kritiserer UEFA

Luis Garcia synes straffen UEFA ila var meget streng. Han tror ikke de spanske supporterne er så dårlige som det gis inntrykk av. Marseille-fansen var ikke uskyldige. Lagoppstilling U18.

Luis Garcia mener at Atlético Madrid har fått en for streng straff når klubben må spille de neste to Champions League-kampene 300 km vekk fra Madrid. Han spilte for Liverpool fra 2004 og 2007, og mener at begge klubbene må lide urettmessig.
- Det vil bli komplikasjoner etter en straff som dette. Det er jeg sikker på, uttaler Garcia til Atletico Madrids offisielle nettside.

- Klubben og supporterne vi ha store problemer med å få se kampen mot Liverpool dersom straffen blir opprettholdt. Vi må akseptere den, men jeg synes det er noe man bør se nærmere på.

30-åringen antyder at Marseille-fansen ikke var totalt uskyldige.
- De av oss som var på banen var bekymret fordi vi visste at noe kunne skje, også at kampen kanskje ikke ville bli spilt. Atlético Madrid og fansen vår gjorde ingenting. Det var bortesupporterne. Ut i fra alle disse årsakene ser straffen ut til å være overdreven.

Det er lenge siden Atlético Madrid var i det gode selskap.
- Klubben har ikke vært i en stor turnering som Champions League på en stund. Jeg tror det er en skuffelse for alle, særlig for fansen.

Liverpool mener at avgjørelsen kom altfor sent med tanke på at de fleste av de 3000 bortesupporterne allerede har bestilt fly og hotell.
- Man må huske på at de [Atleticos fans] har sine billetter, og Liverpool-fansen har til og med planlagt reisen til Madrid, utdyper Garcia.

Garcia mener at rasismeproblemene i Spania er overdrevet.
- Jeg var i England i tre år. Jeg ikke tror ikke at supportere i spanske klubber er så dårlige eller plagsomme. Vi må gjøre vårt for å benekte dette. Jeg tror det er mye misvisende informasjon.

Lagoppstilling U18
Liverpool U18 tapte 0-4 borte mot Blackburn U18 i helgen. Ifølge Liverpool Daily Post benyttet Hugh McAuley følgende mannskap: Bouzanis; Scott, Metcalf, Coady (Roberts 70), O'Connor; Amoo, Pepper, Ellison, Kacaniklic (Ince 60); Pourie, Eccleston (Wisdon 60). Benk: Duyan.