Generalprøve på Anfield

De røde møter Lazio i siste preseasonkamp. Benítez er glad for at nettkjenningene endelig har kommet. Skarpheten må forbedres. Mange spissalternativer nå.

Liverpool spiller sin siste kamp under pre-season mot Lazio på Anfield i kveld. Til neste uke starter alvoret med  Champions League-kvalifisering mot Standard Liège og ligaåpningen på Stadium of Light. Rafael Benítez har en klar formening om hvilket lag han skal stille når alvoret setter i gang, men det er fremdles tid til å endre mening.
- Det er for tidlig å bestemme, men jeg har en idé om hvilket lag jeg skal ta ut, uttaler Benítez til Liverpoolfc.tv.

- Siden vi har fått spillere tilbake i ulike grupper etter Euro 2008, må vi være forsiktig med skader. Vi må vente litt lenger, se hvordan spillerene er på trening, før vi bestemmer hva vi skal gjøre.

- I kveld er det en sjanse for spillerne å imponere, ikke bare meg, men supporterne også. Når vi bestemmer oss for hvilket lag vi skal bruke i den siste kampen, er tankene i hodet hele tiden at fansen vil bli begeistret uansett hvem det blir. Det ville vært fint om det ble en åpen kamp med mange scoringer, og at fansen fikk se oss spille bra før neste ukes kamper.

- Forberedelsene har gått bra, men det er viktige å forbedre skarpheten vår litt mer nå. Det er derfor vi har avtalt kamp mot Lazio. De er et italiensk topplag som arbeider hardt defensivt. De er gode på kontringer. Så det er en god test for oss i denne delen av pre-season.

- Det er også en mulighet for våre nye spillere til å oppleve Anfield, og det vil bli fantastisk for dem. De vil lære at fansen alltid støtter dem.

De røde har nok av selvtillit nå etter åtte scoringer på de to siste kampene mot Rangers og Vålerenga.
- Det gledelige for meg er at vi har scoret fire mål mot to gode lag. Rangers er et godt lag, og Vålerenga er midt i sesongen.

- Vi skapte sjanser i de første kampene, men det er hyggelig å se at vi har scoret den siste uken. Våre seniorspillere er tilbake. Kvaliteten på spillet har forbedret seg. Deres mentalitet har smittet over på de yngre spillerne.

- Vi har mange spissalternativer nå. Vi har ulike spillere som kan score mål. Hvis motstanderen finner en løsning, da kan vi gjøre forandringer. Det er en god situasjon for en manager å befinne seg i.

Kveldens kamp sparkes i gang kl. 21.00, og vises direkte på LFC TV. Du kan følge kampen direkte her på liverpool.no, eller velge å få lagoppstilling og scoringsvarsel tilsendt din mobiltelefon. Send LFC LIVE START til 2180 for denne tjenesten.