Gerets misfornøyd med resultatet

Marseille-trener Erik Gerets var godt fornøyd med alt utenom resultatet i går kveld. Rafael Benítez tangerer Bob Paisley med antall seire i europacupen.

Marseille spilte en god kamp i går, og var det beste laget i andreomgangen på Anfield, og Erik Gerets er stort sett fornøyd med alt utenom resultatet.

- Vi hadde noen problemer i de første 20 minuttene, men etter det synes jeg det var en god kamp. Vi kom mer inn i kampen og hadde noen sjanser på slutten. Vi hadde en dag mindre å komme oss på fra siste kamp, men det kunne man ikke se på banen, for vi ga dem tøff motstand etterhvert. Det eneste jeg er misfornøyd med er resultatet, sier Gerets til UEFA.com.

- Vi må glemme det første kvarteret, da de spilte best, men etter det synes jeg vi spilte bra, og spilte som et lag. Jeg var fornøyd med hvordan vi spilte og det var for første gang på lenge at forsvaret og midtbanen jobbet så godt sammen. Vi skapte sjanser helt til siste sekund av kampen.

- Slik er bare forskjellen mellom topplagene og lagene som er på nivået like under. Jeg var her med Galatasaray for et par år siden, og vi klarte å kjempe oss tilbake til 3-2 etter å ha ligget under 3-0. Så hadde vi en god sjanse til å score 3-3, men klarte ikke sette sjansen. Noen ganger er det bare de små tingene man mangler for å utgjøre en forskjell. Jeg tror alle spillerne, og spesielt de unge, har lært mye fra Champions League. Utenom kampen mot PSV Eindhoven, hvor vi var svake, har vi gjort det veldig bra og kan ta med oss mye positivt.

- I kveld forsøkte vi å spille. Vi startet angrepene bakfra, fikk ballen frem og spilte på deres banehalvdel. Jeg føler vi klarte det, og var aldri redde for å angripe Liverpool. Vi manglet bare det lille ekstra som utgjør forskjellen mot topplagene. Champions League i år har vært suksessfull i å gi ungguttene erfaring. Når vi nå har alt å spille for skal det bli en spennende kamp mot Atletico i siste runde, avsluttet belgieren.

Benítez oppe på like mange som Paisley
Med gårsdagens 1-0 seier over Marseille har Rafael Benítez like mange seire i europacupen for Liverpool som legendariske Bob Paisley. 39 ganger har de røde vunnet i Champions League under spanjolen, på 66 kamper.

Seiersratioen til Paisley er dog fremdeles noe bedre, ettersom han hadde 39 seire på 61 kamper.