Gerrard, Arbeloa og Aurelio skadet

Steven Gerrard, Alvaro Arbeloa og Fabio Aurelio har pådratt seg muskelskader, og er ikke aktuelle til søndagens kamp mot Luton i FA-cupens 3.runde. Cambiasso tenker ikke på Liverpool.

Liverpoolfc.tv melder at trioen Steven Gerrard, Alvaro Arbeloa og Fabio Aurelio er uaktuelle til søndagens FA-cupkamp på Kenilworth Road. Alle de tre spillerne skal ha pådratt seg diverse muskelskader i midtukekampen mot Wigan.

- Steven og Alvaro har pådratt seg skader på baksiden av leggen, mens Fabio sliter med en hamstring-skade, bekrefter manager Rafael Benitez.

- De er alle uaktuelle til helgens kamp, og vil jobbe med fysioterapeutene for å bli klar til kampen mot Middlesbrough neste lørdag, legger han til.

Dette betyr at midtstopperkrisen nå virkelig tiltar i styrke, ettersom nødløsningen Alvaro Arbeloa må kaste inn håndkledet. Dermed skulle det nesten garantert være duket for en ny start for Jack Hobbs på søndag.

Cambiasso tenker ikke på Liverpool
Inter Milans argentinske midtbane-ess Esteban Cambiasso sier til Channel 4 i dag at Inter-spillerne ikke har begynt å tenke på Champions League-kampene mot Liverpool ennå. Det er halvannen måned til det første møtet på Anfield, og Serie A-lederen befinner seg i Dubai på treningsleir.

- Vi tenker ikke på Liverpool i det hele tatt. Dette er fortsatt 50 dager unna, og vi prioriterer å jobbe hardt og ta en kamp om gangen, uttaler Cambiasso.