Gerrard er spilleklar

Liverpool Echo bekrefter at Steven Gerrard fullførte gårsdagens treningsøkt og er spilleklar til kveldens kamp mot Standard Liege. Ryan Babel også videre i OL.

Stevie G friskmeldt
Etter å ha pådratt seg en liten strekk i låret i 1.omgang på Ullevaal har Steven Gerrard kjempet mot klokka for å bli klar til kvalifiseringskampen i Liege. Ifølge Liverpool Echo var Stevie G med på hele treningsøkten på stadion i går kveld, og kapteinen er tilgjengelig for spill mot Standard Liege.

Det at avisen skriver at scouseren er tilgjengelig er neppe tilfeldig, da det kan være at Rafael Benitez ikke ønsker å risikere en nøkkelspiller som har slitt med småskader under pre-season fra start. Muligens sitter Gerrard på benken fra avspark for å kunne være en mulig joker utover i kampen. I så fall forventes de røde å starte med Xabi Alonso og unge Damien Plessis sentralt på midtbanen.

Babel også klar for kvartfinale
I likhet med Lucas hos Brasil og Mascherano hos Argentina har nå Ryan Babel og Nederland kvalifisert seg for kvartfinale i OL. Nederland var nødt til å vinne ettermiddagens kamp mot Japan, og nederlenderne greide å slå bunnlaget med 1-0 etter straffespark av Gerald Sibon. Dessverre vil mange røde supportere si, siden trekløveret dermed fortsatt vil være opptatt med spill i Kina heller enn en retur til Merseyside. De oransje følger Nigeria til kvarten. Nigerianerne vant sin gruppe etter 2-1 mot USA i siste gruppespillkamp.