Gerrard fast i troen

Steven Gerrard frykter ikke Chelsea foran kveldens semifinale på Anfield, og tror at Liverpool vil stå igjen som vinnere av bataljen over to kamper.

Steven Gerrard ble friskmeldt av sin nakkeskade i går, og samler nå sine tropper foran kveldens storkamp på Anfield.

- Jeg har stor tro på at vi skal stå igjen som vinnere etter 180 minutter med fotball. At vi skal klare å gjøre det som kreves for å nå en ny finale. Dette laget gir aldri opp. Noen lag gir opp når ting går i mot dem. Det er ikke tlfelle med oss. Vi vil kjempe med nebb og klør til siste slutt, og vi har tro på oss selv og at vi har det som kreves både på hjemme- og bortebane, uttaler Liverpool-kapteinen til britiske medier.

- Jeg tror alle er enige om at Champions League er det største som finnes innen klubbfotballen. Derfor er vi desperate etter å være i finalen hvor vinneren skal kåres. Vi må være modige, tøffe og kliniske. Klarer vi å være det, kan vi begynne å tenke på Russland.

- Mange påpeker at vi må spille borte på Stamford Bridge i returen. Chelsea har kanskje en liten fordel på grunn av det, men det skremmer ikke oss.

- Det er ikke mange steder i verden som har tilsvarende atmosfære som Anfield, og som har slik effekt på gjestende lag. Det er fakta. Stamford Bridge er et stort stadion, men det har ikke den samme aura som Anfield har, og vil ikke være i nærheten av å skremme oss. Dersom vi må reise dit for å avgjøre dette til vår fordel der, så vil vi tro at vi klarer det.

- Chelsea vil frykte oss, og hva vi er kapable til. De vil ha sett kvartfinalen mot Arsenal, og vite at de står foran en vanskelig oppgave. Vi vet hva som vil være et godt resultat å ta med seg til London. Vi vet hva som kreves for å nå Moskva i mai.

- Vi ønsker å holde nullen, og vi ønsker en ledelse. Ett mål vil være fantastisk, to mål vil være helt av en annen verden. Men selv om vi ikke skulle klare å score, vil vi ikke være underdogs foran returen.