Gerrard føler seg mistolket av pressen

Steven Gerrard føler at britisk presse har vridd og vendt på intervjuet han ga til LFC Magazine i forrige uke, for å skape en negativ vinkling. Ray Kennedy rørt over at fansen husker ham.

Steven Gerrard var godt fornøyd etter gårsdagens seier mot Bolton, men føler seg dårlig behandlet av britisk presse. Det sier han i et intervju med liverpoolfc.tv i dag.

- Vi spilte en meget bra kamp i går, og det var jeg veldig godt fornøyd med. Det tre poengene er selvsagt svært viktige for oss på dette stadiet av sesongen, men laginnsatsen var også svært god. Det er vanskelig å velge vår bestemann etter en slik kamp, uttaler scouseren.

- Kampen om Champions League-plassene går inn i en avgjørende fase nå, og lagene rundt oss på tabellen er også i form. Lag som Aston Villa og Everton. Nå er det viktig at vi fokuserer på hva vi selv skal gjøre, og prøver å være stabile helt frem mot sesongslutt.

Gerrard forteller ellers at han gjorde et forsøk på å få godskrevet 1-0 scoringen mot Bolton, ved å feire som han var målscoreren. Men etter å ha sett reprisen på TV skjønner han godt at scoringen ble klassifisert som selvmål av Bolton-keeper Jaaskelainen.

- Jeg syntes vi fortjente litt flaks nå, og vi klarte også å sette Bolton under press etter at de hadde vært best de 10 første minuttene. Så snart vi ble vant til været og deres lange baller, synes jeg vi fant rytmen og kontrollerte kampen.

Liverpool har nå tatt syv poeng av de siste ni mulige, inkludert en poengdeling borte mot Chelsea. Gerrard håper at det er et tegn på at storformen er i anmarsj.

- Vi fikk et meget godt poeng mot Chelsea. Alle vet hvor vanskelig det er å spille der. Etter det slo vi Middlesbrough selv om vi slapp inn et par billige mål. Og nå Bolton. Så vi er godt fornøyd med ligaformen vår de tre siste kampene. Det er viktig at vi fortsetter på samme måte.

- Det blir uansett en tøff oppgave å ta fjerdeplassen, da lagene rundt oss har en sterkere stall i år. De er også i form. Men vi har tro på oss selv, og at vi vil ta fjerdeplassen. Men vi må også slå West Ham på onsdag.

- Etter seieren mot Inter var det viktig å svitsje over til ligamodus igjen, og prøve å spille seg inn blant de fire øverste på tabellen. Dette er veldig viktig med tanke på neste sesong, og det vil være en god prestasjon om vi klarer det. Vi begynner ikke å tenke på Inter-kampen før vi er ferdige med de to neste ligakampene. Vi har skjebnen i egne hender når det gjelder fjerdeplassen, men vi har ikke råd til noen formsvikt fra nå og frem til sesongslutt. Å få en lang rekke med seire hadde vært fint.

Gerrard er ellers meget skuffet over britisk presses meget negative vinkling av intervjuet han ga til LFC Magazine i forrige uke.

- Pressen har lett for å snu på ordene dine slik at det ikke reflekterer det opprinnelige intervjuet. Det jeg prøvde å si er at jeg er skuffet over ligaplasseringen, men at vi skal prøve å bli blant de fire beste og så forsøke å gjøre det bedre i ligaen neste sesong. Forhåpentligvis kan vi i mellomtiden nå en ny Champions League-finale. Klarer vi det, vil vi ha gjort en meget god sesong. Men overskrifter som "Selv en seier i Champions League kan ikke redde sesongen" er bare tull. Det var ikke ting i den gaten jeg mente i det hele tatt. Ingen vil være lykkeligere enn meg om vi vinner Champions League igjen. Istanbul var den beste kvelden i min fotballkarriere, og klarer vi gjøre noe slikt en gang til vil det være like fantastisk. Men fordi vi er Liverpool FC må vi bekymre oss for ligaformen og prøve å gjøre det bedre i ligaen i tillegg. Vi er et vinnerlag, og vi ønsker å vinne alt vi deltar i. Budskapet jeg prøvde å få ut var at selv om vi skulle vinne Champions League, så må vi likevel prøve å gjøre det bedre i ligaen.

- Jeg hungrer etter å vinne trofeer. Faktisk enda mer enn da jeg var yngre. Kanskje er det fordi tiden begynner å løpe fra meg. Jeg er 27 år nå, og ønsker å oppnå så mye suksess som mulig. Jeg tror jeg er i riktig klubb for å klare det, ettersom vi har en god tropp som blir bedre hele tiden. Og vi har en god manager, så jeg har virkelig tro på at jeg kan løfte mange flere trofeer her, og ikke bare Champions League.

- Vi er heldige som har de beste supporterne i verden. De følger oss overalt, selv i kvalifiseringskampene til Champions League. Forhåpentligvis går vi hele veien og vinner finalen for deres skyld. Det finnes ingen bedre følelse enn å paradere et trofé rundt byen og se gleden i folks ansikter. Jeg vet hvor mye det betyr for dem, da jeg er fan selv.

- Jeg mener fremtiden ser lys ut for klubben. Vi har en god, ung tropp, men har også flere rutinerte spillere som Carragher og Hyypiä. Kjøpene som har blitt gjort har også bidratt til å heve nivået, så jeg har tro på at vi vil bli bedre.

- På kort sikt er det nå viktig at vi tar denne fjerdeplassen. Så kan vi regruppere oss i sommer, og prøve på nytt for å vinne ligaen. Vi vet vi har underprestert i ligaen i år. Vi trodde vi kunne være involvert i tittelkampen. Derfor har prestasjonene i ligaen vært skuffende. Men nå må vi sørge for å ende så høyt som mulig på tabellen, og forsøke på nytt neste sesong.

Kennedy henrykt over snille fans
Det er bare fem uker siden aksjonen Ray of Hope så dagens lys, og det er allerede nå samlet inn rundt £23 000 til den Parkinsons-rammede Liverpool-legenden Ray Kennedy.

- Støtten vi har mottatt har vært helt utrolig. Jeg har snakket med Ray på telefon, og han er så glad for det hele. Det betyr så mye for ham at fansen støtter ham på denne måten. Han er veldig rørt over å bli husket, sier initiativtaker Karl Coppack til Liverpool Echo i dag.

- Vi ønsker imidlertid å samle inn mer penger. Vi kan ikke stoppe nå, legger han til.

Blant annet har man nå fått lovnad på nye £5000 fra spillernes egen fagforening.