Gerrard forventer positiv reaksjon

Steven Gerrard håper Liverpool slår tilbake mot Sunderland etter den svake kampen i Belgia. Aurelio i troppen. Trio usikre. Diouf tror ikke på de røde.

Steven Gerrard krever at Liverpool slår tilbake umiddelbart etter den skuffende kampen mot Standard Liège i midtuken. Kapteinen føler seg sikker på at de røde vil vise seg fra en bedre side mot Sunderland på Stadium of Light.
- Opptredenen på onsdag var ikke god nok. Vi vet det, uttaler Steven Gerrard til Liverpool Echo.

- Det var ikke mye positivt å ta med seg fra den kampen, men det første jeg vil plukke frem er at hver enkelt av oss var oppgitt over måten vi spilte på.

- Det er et godt tegn. Hvis man ikke er skuffet, så betyr det at man ikke bryr seg nok. Men alle guttene var virkelig nedbrutte, og det gjør det mer sannsynlig at det vil komme en positiv reaksjon mot Sunderland.

- Vi trenger definitvt en. Vi ønsker å få en god start i ligaen. Det betyr et godt resultat i dag.

- Sunderland vil bli vanskelig å slå. Det er deres første kamp for sesongen. De spiller foran egne fans. De vil definitivt være klar for denne.

- Vi må reise dit og vise at vi er et godt lag. Gode lag presterer ikke dårlig to ganger på rad.

- Det er en stor prøve for oss, men det er hva Liverpool Football Club handler om. Vi trenger en reaksjon på det som skjedde her om dagen, og forhåpentligvis vil det bli akkurat det vi får.

- Man kan ikke vinne ligaen tidlig i sesongen, men man kan definitvit tape den. Det betyr at vi må forsøke å få en best mulig start - det begynner i dag.

Steven Gerrard er friskmeldt til kampen som har avspark kl 18.30 på Stadium of Light. Han er i troppen sammen med Fabio Aurelio som er tilbake etter leggskade. Martin Skrtel er fremdeles tvilsom, i likhet med Xabi Alonso og Yossi Benayoun som på dro seg lårhøner i Belgia.

Diouf tror ikke på Liverpool
De røde står overfor et møte med El Hadji Diouf. Den tidligere liverpool-spilleren forlot Bolton til fordel for Sunderland tidligere i sommer. Senegaleseren tror ikke at Benítez & co. er utfordrere til ligatittelen denne sesongen.
- Liverpool har et godt lag, men de kan ikke utfordre United eller Chelsea, sier Diouf til Daily Star.

- De er på et annet nivå. Det handler ikke bare om å forandre én eller to spillere - det handler om å ikke forandre på laget.

- Vi er ikke så langt bak Liverpool. Jeg pleide å si det i Bolton, og hver sesong, unntatt i fjor, så gjorde vi det veldig bra mot dem.

Sunderland-Liverpool vises direkte på Canal+ Sport 1. Du kan følge kampen direkte her på liverpool.no, eller velge å få lagoppstilling og scoringsvarsel tilsendt din mobiltelefon. Send LFC LIVE START til 2180 for denne tjenesten.