Gerrard friskmeldt

Rafael Benítez avslører at Steven Gerrard er klar for spill mot Chelsea. Rafa forsvarer Grant over uttalelser om Gerrard. Tom Hicks til stede mot Chelsea? Oppladning på SportN.

Rafael Benítez avslører att Steven Gerrard er klar til å spille morgendagens Champions League-semifinale mot Chelsea på Anfield. Kapteinen måtte stå over 2-0-seieren mot Fulham på lørdag grunnet en nakkeskade han hadde pådratt seg på trening, og det har lenge vært tvil om spilleren rakk oppgjøret mot Avram Grants menn. Men Benítez opplyste på dagens pressekonferanse at midtbanespilleren har fått grønt lys til å møte Chelsea.
- Ja, han er frisk, uttalte Rafa.

- Han trente i morges, så han er ok.

For øvrig meldes det om ingen nye skadeproblemer i troppen.

Benítez forsvarer Grant
Avram Grant sa i helgen at han svært gjerne kunne tenke seg å hente Steven Gerrard til Chelsea. Disse kommentarene tar Rafael Benítez med knusende ro. Faktisk så tror Rafa at pressen bare har vridd på Chelsea-managerens uttalelser.
- Når man har erfaring, så vet man hvordan slikt skjer. Hvis du hadde spurt meg om Drogba og Lampard, eller noen andre, så ville jeg si at de var veldig gode spillere.

- Alle vet at Gerrard er en god spiller, og alle vet at han er en nøkkelspiller for oss. Vi har nok erfaring til å vite at dersom noen spør meg eller Avram Grant om ham, så vil vi snakke pent om spilleren.

- Da vi møtte Inter, snakket alle om at "Inter ønsker Gerrard". Det var det samme med Arsenal, og forhåpentligvis vil det bli det samme mot Barcelona eller Manchester United i finalen.

- Gerrard er en fantastisk spiller. Han er fokusert og han er 100 % Liverpool.

Tom Hicks på plass mot Chelsea?
Daily Telegraph skriver at Tom Hicks forventes å være på plass i direktørboksen under morgendagens kamp. Hicks og George Gillett har tidligere nektet å sitte sammen. Under kvartfinalen mot Arsenal var Hicks i Dallas for å se baseballaget sitt Texas Rangers, mens Gillett og sønn satt ved siden av Rick Parry, mens Hicks overvar begge Liverpools oppgjør på Emirates Stadium tidligere i måneden.

Oppladning på SportN
SportN lader i morgen opp til Liverpool - Chelsea ved å vise to timers sammendrag fra den andre semifinalen fra 1. mai i fjor. De røde vant som kjent på straffer til slutt i et dramatisk oppgjør på Anfield. Sendingen begynner kl. 18:00, før studiosendingen starter kl. 20:00 på samme kanal. Kl. 20:30 settes det over til TV3, hvor årets første semifinalekamp sendes direkte.