Gerrard håper på forbedret England

Det er åtte dager til Fabio Capello tar ut sin første landslagstropp, og Steven Gerrard ser fram til et nytt regime som kan føre engelskmennene inn på vinnersporet igjen.

England spiller privatlandskamp mot Sveits på et utsolgt Wembley onsdag 6.februar. Den tidligere visekapteinen Steven Gerrard ser fram til å kunne komme over skuffelsen som fortsatt henger i etter at ?the land of hope and glory? ikke greide å kvalifisere seg til EM-sluttspillet til sommeren.

- Jeg ser bare fram til et nytt regime, og det at man kan begynne å vinne igjen med England, sier scouseren.

- Det har vært en vanskelig tid og det er ikke tvil om at vi har underprestert.

- Nå er det spenning i luften og det sier seg selv at jeg ønsker å være en del av det. Jeg er desperat etter å være del av et engelsk lag som reiser seg, siden jeg tror vi kan oppnå store ting med dette laget og med denne nye manageren.

- Vi spillere må nå tilpasse oss Fabio. Han er sjefen nå, slik at vi må gjøre som han sier og være med på de forandringer han ønsker.

- Inntrykket du har fått av ham er at han er en vinner. Han har en glimrende CV som spiller og manager, slik at han utvilsomt er en du ser opp til. En vi føler vi har stor tro på og som kan gi oss resultater.

- Hvis jeg skulle bli bedt om å bli ny kaptein vil jeg selvsagt si ja til det, men jeg ønsker ikke å legge fram mitt kandidatur. Vi har vår leder i John Terry og må vise ham respekt. Alle engelske spiller ønsker å være kaptein for sitt land, men John er kaptein for øyeblikket. Vi må bare vente å se hva den nye manageren bestemmer.