Gerrard håper Torres blir spilleklar

Steven Gerrard håper Fernando Torres blir spilleklar til lørdagens kamp mot West Bromwich. Faren er at en frisk Torres kan bli tatt ut til en ubetydelig privatlandskamp for Spania.

I likhet med samtlige Liverpool-supportere håper også kaptein Steven Gerrard at stjernespissen Fernando Torres blir spilleklar til lørdagens kamp mot West Bromwich på Anfield.

- Forhåpentligvis vil Fernando være spilleklar i helgen. Vi har savnet ham. Han har trent hele uken, så det ser lovende ut, sier Gerrard til Liverpool Daily Post.

- Vi må ta tre poeng mot West Brom, men tapet for Tottenham er vårt eneste denne sesongen, så vi er godt fornøyd med hvordan sesongen har artet seg så langt, legger han til.

Dersom Torres skulle spille mot West Bromwich på lørdag, eller i kampene mot Tottenham (Carling Cup) og Bolton i neste uke, vil han være høyaktuell for den spanske landslagstroppen til privatlandskampen mot Chile i Villarreal den 19.november. I Liverpool-kretser vil det imidlertid neppe falle i god jord om Torres tas ut til en ubetydelig privatlandskamp like etter at han har blitt skadefri av forrige skade han pådro seg med det spanske landslaget.

Rafael Benitez skal ha vært i samtaler med det spanske fotballforbundet om et spesielt treningsopplegg og behandlingsprogram for Torres under landslagsopphold. Dette for å forebygge nye hamstringskader.