Gerrard ikke kaptein denne gang

Det blir Rio Ferdinand, og ikke Steven Gerrard, som bærer kapteinsbindet for England i morgendagens privatlandskamp mot Frankrike.

Steven Gerrard var som kjent kaptein i Fabio Capellos første kamp som landslagssjef for England, i privatlandskampen mot Sveits i februar. Det blir han ikke i den andre, privatlandskampen mot Frankrike i Paris i morgen. Italieneren har nemlig plukket ut Manchester Uniteds Rio Ferdinand som mannen som skal inneha kapteinsvervet i den kampen.

- Fabio Capello har bekreftet at Rio Ferdinand vil være kaptein for England mot Frankrike i Paris i morgen kveld. Capello bekrefter at han vil fortsette sin politikk med å rotere på kapteinsvervet i de kommende privatlandskampene, før han tar et endelig valg om en permanent kaptein i forkant av VM-kvalifiseringen, heter det i en pressemelding fra det engelske fotballforbundet.

Siste tog er med andre ord ikke gått for Gerrard når det gjelder å lede landslaget som kaptein i fremtiden. Capello har indikert at valget som permanent kaptein står mellom en håndfull spillere. I første rekke virker da dette å være Gerrard, Ferdinand og Chelseas John Terry. Navn som Gareth Barry og David Beckham har også vært nevnt.