Gerrard nesten i 100

Steven Gerrard har notert seg for imponerende 27 scoringer i Europa etter to mål i Marseille, og har nå 99 fulltreffere totalt for Liverpool. Newcastle gjør seg til for Dubai.

Nær jubileum
Etter nettopp å ha kommet tilbake fra en dobbel lyskeoperasjon, var kaptein Steven Gerrard i scoringshumør igjen i går kveld i Marseille. Et glitrende langskudd og et straffespark sørget for en viktig 2-1 seier i den første kampen i gruppe D.

Det betyr samtidig at scouseren har imponerende 27 mål under spill i E-Cuper, og foreløpig topper han scoringslista i årets Champions League sammen med Sergio Aguero (Atletico Madrid) og Juan Culio (Cluj). Nettsusen på Stade Vélodrome betydde samtidig mål nr. 98 og mål nr.99 i helrød drakt.

Stevie G har ved siden av 27 mål i Europa, 56 scoringer i Premier League, 8 i FA-Cupen, 7 i Ligacupen og 1 i VM for klubblag.

Newcastle prøver å friste sjeiken
Ifølge The Guardian er for øybelikket Mike Ashley, eieren til Newcastle, i Dubai for å prøve å selge klubben. Etter turbulensen i nordøst skrev nylig Ashley et åpent brev hvor la klubben ut for salg, da massive protester fra fansen bl.a. medførte at han følte usikkerhet ved sin families sikkerhet.

Ashley skal ha priset Newcastle til £480M, som er nesten det dobbelte av hva han selv betalte, og ifølge The Guardian skal Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum vise en svært lunken interesse og det antydes at krefter i Qatar kan være mer aktuelle for de sorte og hvite.

Al Maktoum er som kjent aktuell som kjøper av Liverpool FC, og synes å vente på det rette tidspunkt i hva som mer og mer ligner et kjøpers marked.