Gerrard på UEFA-laget

Steven Gerrard var den eneste Liverpool-spilleren som kom med på årets lag hos uefa.com, og ble også valgt som lagets kaptein. Lindfield trener med Chester. Hangeland endte opp i Fulham.

Steven Gerrard har kommet med på "Årets lag" hos UEFA for 2007, stemt frem av brukerne av nettsiden uefa.com. Liverpool-kapteinen fikk også flest stemmer når det gjaldt hvem som skal være kaptein på laget, med 40 000 stemmer.

Dette ble "Årets lag" på uefa.com: Casillas, Alves, Abidal, Nesta, Terry, Gerrard, Kaka, Seedorf, Ronaldo, Drogba, Ibrahimovic. Manager: Alex Ferguson

Jose Reina, Daniel Agger, Jamie Carragher og Rafael Benitez var blant de nominerte i denne avstemningen, men nådde altså ikke helt opp.

Lindfield trener med Chester
Som vi skrev for et par dager siden, så ser det ut til at Craig Lindfield vil slutte seg til Chester City på lån for resten av sesongen. Liverpool Echo tror at dette lånet kan gå i orden i dag, og at spissen vil være i troppen mot Notts County i morgen. Lindfield trente med Chester i går. Han var tidligere denne sesongen på en måneds lån nettopp hos Notts County, hvor han gjorde ett mål på fire kamper.

- Vi er veldig nær å nå vårt lønnstak, men dersom vi får ordnet et par detaljer angående den situasjonen, vil vi ordne formalitetene rundt Craigs lån foran Notts Coutny-kampen. Liverpool har vært ekstremt hjelpsomme i denne saken, og jeg ønsker å takke dem for deres assistanse, uttaler Chester-eier Stephen Vaughan til Echo.

De tidligere Liverpool-spillerne John Welsh og Ritchie Partridge har for øvrig også tilhold i Chester City for tiden.

Hangeland endte opp i Fulham
For en tid tilbake skrev den danske avisen Berlingske Tidene at Brede Hangeland hadde blitt budt frem for Liverpool. De røde valgte imidlertid Martin Skrtel når de skulle rekruttere ny midtstopper, og nå har nordmannen endt opp i Fulham i stedet. London-klubben betaler £3.5M for at Hangeland skal bli gjenforent med Roy Hodgson, som også var hans trener da Hangeland var kaptein for Viking.