Gerrard tror Hammers går for ett poeng

Steven Gerrard tror at West Ham kommer til Anfield for å spille for ett poeng i morgen kveld. Scouseren tørster etter revansje for 1-0 tapet på Upton Park for en drøy måned siden.

Steven Gerrard tror at West Ham kommer til Anfield for å reise kjerringa i morgen kveld, etter at The Hammers tapte hele 4-0 hjemme for Chelsea i helga. Derfor oppfordrer han nå sine lagkamerater til å være ekstra fokuserte på oppgaven man står foran.

- Av erfaring vet jeg at fotballspillere er såret etter et stortap, og ønsker å reise kjerringa igjen. West Ham vil komme til Anfield i håp om å sikre seg et godt resultat, og uavgjort vil være et godt resultat for dem. Det er hva de vil komme hit for å sikre seg, men uavgjort er ikke godt nok til oss, sier lagkapteinen til liverpoolfc.tv.

Morgendagens kamp skulle egentlig ha blitt spilt i august, og mange har ventet lenge på denne hengekampen nå.

- West Ham har kjøpt noen gode spillere etter en skuffende sesong i fjor. De har gode spillere og en god manager, så vi har stor respekt for dem. Vi er imidlertid desperate etter å sikre oss tre poeng på hjemmebane. Vi har ventet lenge på denne kampen, og nå må vi sørge for å ta poengene, uttaler scouseren.

Men han frykter altså en ny uavgjortkamp. De røde har 11 av dem i ligaen denne sesongen.

- Jeg tror vi kan være i stand til å få til en seiersrekke nå. Noen av uavgjortkampene har vært skuffende, ettersom vi har vært virkelig gode på hjemmebane de foregående sesongene. Normalt er det på bortebane vi har slitt, men i år har det vært omvendt, sier Gerrard.

- Jeg er sikker på at vi kan få orden på hjemmeformen også, og forbedre vår ligaposisjon, legger han til.

De røde har som kjent også et 1-0 tap fra Upton Park for en drøy måned siden å revansjere. En kamp hvor West Ham scoret seiersmålet på straffespark flere minutter på overtid.

- Det var skuffende å tape den kampen. Vi følte oss aldri presset i løpet av 90 minutter, og jeg trodde ikke på noe tidspunkt at vi skulle tape kampen. Jeg synes vi fortjente mer der, avslutter Gerrard.