Gerrard tror han blir i Liverpool ut karrieren

Steven Gerrard tror han aldri kommer til å spille for noen annen klubb enn Liverpool. Nå ønsker han å vinne ligatittelen, og ber om at manager Rafael Benitez får de spillerne han er ute etter.

Steven Gerrard er desperat etter å vinne en ligatittel før karrieren er over. Og han akter å gjøre det med Liverpool FC. Det skriver Liverpool Daily Post i dag. 28-åringen tror virkelig på at det er han som vil heve trofeet over hodet når Liverpool tar sin første ligatittel siden 1990.

- Jeg kan ikke se for meg at jeg noen gang kommer til å forlate Liverpool nå, og jeg ville elske å ta laget et nivå opp. Et nivå jeg virkelig tror vi er kapable til å nå, sier han til byens morgenavis.

- Jeg har vunnet trofeer her, men det er et trofé jeg mangler, og jeg ønsker å vinne det også før jeg avslutter karrieren. Jeg ønsker ikke å se meg tilbake, og konstatere at vi aldri var med i tittelkampen. Jeg ser at laget blir sterkere og sterkere, og jeg ser at vi gjør fremskritt. Jeg føler at vi nærmer oss, og det tror jeg virkelig på, legger han til.

Kapteinen tror at sommerkjøpene til Rafael Benitez vil få stor betydning for lagets utvikling.

- Vi sier vel dette hvert år, men det blir en viktig sommer ettersom vi må fortsette fremgangen. Managerens spillerkjøp blir viktige, som alltid. Jeg har vært heldig som fotballspiller, da jeg har vunnet mer enn de fleste spillere gjør. Men jeg er grådig, og ønsker alltid mer. Jeg ønsker å vinne så mange trofeer som mulig med Liverpool. Derfor er denne sommeren så viktig. Vi har et ungt og lovende lag, og dersom manageren får den riktige støtten kan vi ta et nytt viktig steg fremover.

- Jeg ønsker ikke å blande meg inn i klubbpolitikken, men manageren vet hva han trenger, og vi vet alle at vi har sjansen til å heve oss ytterligere et nivå i sommer. Vi er skuffet over at vi ikke klarte å kjempe om ligatittelen lenger enn vi gjorde denne sesongen, og avstanden i poeng mellom oss og de to beste er ikke hyggelig lesning for noen her på Anfield.

- Manageren har gått ut og sagt at han ønsker visse spillere, og dersom han får noen av sine ønsker oppfylt kan de ha like stor betydning som spillere som Fernando Torres, Martin Skrtel og Ryan Babel har hatt for oss denne sesongen. Vi har tatt et steg fremover denne sesongen, og jeg tror vi kan gjøre enda større fremskritt, avslutter Gerrard.