Gerrard understreker seierens viktighet

Gerrard uttaler i dag at han mener gårdagens seier var viktig for selvtilliten. Carragher bedyrer at hans hands var uforskyldt.

Etter gårdagens triumf mot Sunderland, uttaler i dag Liverpools kaptein, Steven Gerrard, at seieren var viktig for selvtilliten innad i laget. I tillegg til dette insisterer Jamie Carragher på at hans hands i den ovennevnte kamp ikke var med vilje, alt i samtale med Liverpools offisielle hjemmeside.

- Seieren er bra, og å holde tett bakover er alltid bra, men vi kan fortsatt spille bedre. Å vinne gir selvtillit, og selvtillit behøves for øyeblikket, så det hjelper definitivt på.
Vi er fornøyde med seieren, nå blir det landslagsoppdrag, og så skal vi møte Chelsea neste helg. Det kan vi se frem til.

Steven Gerrard scoret i går på et straffespark, etter at Jermaine Pennant hadde blitt felt. Før det hadde imidlertid Sunderland grunn til å rope på dommer Styles, da Jamie Carragher blokkerte et skudd med armen inne i straffefeltet. Hovedpersonen selv bedyrer at handsen ikke var med vilje, samtidig som han verdsetter at hans lag opplever litt flaks:

- Jeg kastet meg inn foran skuddet, det traff armen min, men det var aldri min intensjon. Har vi vært heldige, så er jo det greit nok.

- Vi har ikke vunnet på fem eller seks kamper, så det var viktig for oss å få tre poeng, også med resultatene i Manchester City og Evertons kamper, som gikk vår vei.