Gerrard vil ha Barry til Liverpool

I en ganske oppsiktsvekkende pressekonferanse med England i Trinidad gjør Steven Gerrard det helt klart at han vil ha Gareth Barry til Liverpool.

Steven Gerrard håper at Gareth Barry blir Liverpool-spiller. Det uttalte han på en pressekonferanse på Trinidad foran Englands privatlandskamp mot Trinidad & Tobago på søndag.

- Jeg ønsker at Gareth Barry blir Liverpool-spiller. Jeg er desperat etter at han skal skrive under for oss, uttalte Liverpool-kapteinen til et samlet britisk pressekorps.

- Han er en god spiller. Jeg ønsker at Liverpool blir så sterke som mulig, og Gareth Barry vil helt klart gjøre oss sterkere, la han til.

Dette er utvilsomt kommentarer som ikke vil falle i god jord hos Aston Villa-manager Martin O'Neill.

- Gareth Barry er en spiller som kan gjøre Liverpool bedre. Men vi må vise Villa respekt. Han er fortsatt deres spiller. Vi får se hva som skjer, sa Gerrard.

- Selvsagt vil de prøve å beholde ham, og det er bare rett og rimelig, ettersom han er en av deres stjerner. Han har vært en fantastisk spiller for dem i mange år. Jeg vet alt om Gareth, siden vi er gode venner også utenfor banen. Jeg ønsker desperat at han blir vår spiller.

- Man snakker om å forbedre laget, både startelleveren og troppen, og Gareth vil garantert bidra til at Liverpool blir et bedre lag. Det er lett å spille sammen med gode spillere. Jeg har blitt stilt en rekke spørsmål angående Fernando Torres denne sesongen, og svaret er at det er enklere å spille sammen med kvalitetsspillere, og Gareth faller inn under den kategorien.

- Jeg er sikker på at det blir vanskelig for Gareth å forlate Villa. Han har vært fantastisk for dem, men i fotball får du av og til bare en sjanse til å nå et høyere nivå i karrieren din. Gareth er 27 år nå, og han behøver Champions League-fotball. Etter min mening, er det hva han trenger nå.

- Jeg liker å spille sammen med ham for England. Han er en spiller det er lett å spille sammen med. Han gjør ting enkelt, er lett å lese som medspiller, og jeg trives ute på banen sammen med ham ettersom vi har et godt forhold både på og utenfor banen.

- Jeg håper vi i Liverpool kan styrke stallen, og beholde vår posisjon blant landets fire beste klubber og være utfordrere til ligatittelen, men vi ligger fortsatt litt bak de beste. Jeg snakket med manageren etter sesongslutt, og jeg vet han har transfermål som han prøver å få tak i. Forhåpentligvis har vi fått tak i de spillerne vi ønsker før sesongen starter. Jeg håper han får tak i sine førstevalg, slik at vi slipper å hente spillere lenger ned på listen hans.

Det er ventet at Barry vil få æren av å være kaptein for England i søndagens kamp mot Trinidad & Tobago.