Gerrards skade bekymrer ikke Rafa

Rafael Benitez lar seg ikke stresse av Steven Gerrards skade og det faktum at Tottenham har klaget de røde inn for Premier League. Siste runde i gruppespillet i U19-EM i kveld.

Tabloidavisen Mirror har konfrontert Rafael Benitez med Steven Gerrards lyskeskade og det faktum at Tottenham har klaget Liverpool inn for Premier League i forbindelse med at de røde ønsker å kjøpe Robbie Keane fra White Hart Lane.

- Stevens skade er ikke alvorlig, men han kan ikke trene og vi visste at han ikke kunne spille mot Wisla Krakow. Han vil være bra igjen om en ukes tid, svarer manageren på spørsmål om hvor alvorlig Gerrards skade er.

Når det gjelder anklagene fra Spurs hadde Benitez følgende kommentar:

- Det virker som du kan snakke med en klubb, men du kan ikke si navnet på spilleren. Forhåpentligvis har vi noen nye spillere i stallen i løpet av neste uke.

Siste runde i gruppespillet i U19-EM
Flere Liverpool-spillere vil trolig være involvert når siste runde i gruppespillet i U19-EM går av stabelen i Tsjekkia i kveld. Dean Bouzanis og Hellas vil være sikret semifinaleplass om de slår England i Liberec, mens Mikel San Joses Spania allerede er utslått. Kveldens kamp mot Bulgaria i Zizkov er likevel viktig for spanjolene. Med minst uavgjort tar de nemlig tredjeplassen i gruppe A, og vil dermed være kvalifisert for neste års U20-VM i Egypt. I Pribram skal Ungarn, med Krisztian Nemeth, Peter Gulacsi og Andras Simon i troppen, ut i en ren gruppefinale mot Tyskland. Begge lag er allerede klare for semifinalene. Sistnevnte kamp vises for øvrig direkte på Eurosport, med avspark klokken 20.00.