Gillett gir svar på tiltale

George Gillett gjentar nå i kveld at det er uaktuelt for ham å selge sine aksjer til Tom Hicks. Gillett ber også sin kompanjong om å kutte ut denne type utspill, som bare skaper uro rundt klubben.

I kjølvannet av Tom Hicks sitt intervju på Sky Sports News i morgentimene i dag går nå George Gillett ut og gjentar at det er uaktuelt for ham å selge sine aksjer til Hicks.

- Det er trist å se dette siste utbruddet fra Tom Hicks. Dersom Tom ønsket en seriøs diskusjon rundt disse sakene for å hjelpe klubben fremover, burde han heller tatt dette opp med styret og ikke gått til Sky Sports, sier Gillett i en pressmelding nå i kveld.

- Her er vi bare noen dager unna en viktig semifinale i Champions League, og Tom har nok en gang skapt støy med sine offentlige uttalelser. Tom burde slutte med dette. Han vet at Rick Parry har min støtte, og det at han går til media på denne måten vil ikke forandre på mitt syn i saken.

- Toms manglende evne til å diskutere dette med styret eller toppledelsen sier i grunnen alt.

Gillett bestrider også Hicks sine påstander om at det var Gillett og Parry som stod bak forhandlingene med Jürgen Klinsmann i november.

- Jeg ble sjokkert over hans versjon av hendelsene. Tom må forstå at jeg ikke vil selge mine aksjer til ham, og at vi nå må finne en vei fremover som kun er tuftet på de beste interessene til Liverpool Football Club.

- Å vinne kamper, og å drive og utvikle klubben er hva vi burde fokusere på for øyeblikket.