Glad for å være rød

En drømmeovergang for Albert Riera. Ikke i tvil om at Liverpool var førstevalget. Blir tøft å komme på laget, men ser frem til utfordringen. Overgang for Pennant strandet på de personlige betingelsene.

Albert Riera fullførte £8M-overgangen (kilde: Liverpool Echo) fra Espanyol i går. 26-åringen uttaler til Liverpool Echo at han er meget glad for endelig å være rød.
- Det er en drøm for å meg å underskrive for Liverpool. Alle vet hvilken spesiell klubb det er. Så fort jeg visste at de var interessert i meg, så var det bare én klubb jeg ønsket å signere for. Takk og lov så har det skjedd nå, uttaler Riera til Liverpool Echo.

- Jeg vet at jeg må arbeide veldig hardt for å komme med på laget. Det er mange gode spillere her, men det er en utfordring jeg ser frem til. Det føles virkelig godt å være Liverpool-spiller Jeg er virkelig lykkelig over å være i denne klubben.

- Jeg ser frem til å arbeide med manageren og spillerne.

Pennant kom ikke til enighet med Blackburn
Det ble hektisk for Liverpool på overgangsmarkedet i går. Riera ble hentet fra Espanyol, mens Steve Finnan og Andriy Voroinin forsvant ut Shankly Gates. Eneste skuffelsen for Rafael Benítez,, ifølge Tony Barrett i Liverpool Echo, var at Jermaine Pennant ikke kom til enighet med Blackburn om de personlige betingelse. Kantspilleren var på vei til Ewood Park for £4M.