Glad for at Gerrard og Torres er tilbake

Reina fryder seg over at Gerrard og Torres er skadefrie igjen, og tror minst en av dem vil spille i dag. Skrtel synes Torres er bedre enn Berbatov. Nye rykter rundt DIC og sjeiken.

Jose Reina er henrykt over å ha Steven Gerrard og Fernando Torres tilbake i troppen til dagens kamp mot Manchester United.

- Jeg føler meg trygg på at i alle fall en av dem vil spille kampen, forhåpentligvis begge. Etter hva jeg har skjønt denne uken er legene og fysioterapeutene optimistiske, uttaler keeperen til The Guardian.

- Englands landslagssjef bør ikke ha noe å klage over når det gjelder Gerrard. Dersom han spiller for Liverpool er det for at han nå er skadefri. Det betyr ikke at han kunne ha spilt for landslaget i midtuken. Jeg har stor forståelse for at både Fernando og Steven sto over landskampene, sier Reina.

- Selv om vi ikke har spilt bra så langt, så har vi vunnet. Det er det viktigste. Samtidig har våre motstandere også slitt mot oss. Jeg tror vi vil fremstå som et tøft, aggressivt og konkurransedyktig lag denne sesongen. Nå må vi bare få rettet på et par detaljer i det offensive spillet, og bli bedre til å avgjøre kampene til vår fordel.

Reina er heller ikke bekymret over scoringstørken til Robbie Keane.

- Robbie har spilt 5-6 kamper for Liverpool. Han må bli vant til å spille sammen med oss, og laget må bli vant til ham. Vi vil nok se ham fra hans beste side snart. Han blir en viktig spiller for oss.

Keeperen tror ellers at verken Liverpool eller Manchester United er i toppform før dagens kamp.

- Begge lag har slitt litt innledningsvis, men det er ikke unormalt. Det tar alltid litt tid å komme i gang. Det kan være bra for oss å møte United så tidlig i sesongen.

Skrtel synes Torres er bedre enn Berbatov
Martin Skrtel sier til Daily Mail at han betrakter Fernando Torres som en bedre spiss enn Manchester Uniteds nyeste rekrutt, Dimitar Berbatov.

- Jeg spilte mot Berbatov på White Hart Lane i mai, og vi klarte å kontrollere ham da. Det betyr selvsagt ikke at det samme vil skje denne gangen. Du kan ikke dra slike konklusjoner om en spiller med hans kvaliteter, konstaterer slovaken.

- Han er et betydelig kjøp av United, som vil gjøre dem enda sterkere. Derfor blir det enda vanskeligere for oss. Men vi er også meget tilfreds med de spissene vi har. Jeg ville ikke ha byttet bort Fernando Torres med noen. Jeg har sett nok av ham det siste året til å vite at han er den beste spissen i Premier League. Det er mange gode spisser, Berbatov inkludert, men Nando er den aller beste.

- Jeg er bare glad jeg slipper å møte ham i kamper. Det er ille nok på trening. Du vil slite med å finne en spiss med flere og bedre kvaliteter enn ham. Han har fart, styrke, teknikk - alt. Han kan avslutte både fra distanse og fra kloss hold. Han er en matchvinner, og du aner ikke når han vil slå til.

- Vi har ikke spilt opp mot vårt beste ennå, men vi er på andreplass på tabellen med sju poeng fra tre kamper. Kritikken av oss er kanskje litt urettferdig, undrer midtstopperen.

- Det er bare en måte å stilne kritikerne på, og det er ved å slå United i dag. Man ser på de lokale spillerne, som Steven Gerrard og Jamie Carragher, hvor viktig denne kampen er. Men de trengte ikke å forklare det til meg. Jeg visste alt om denne rivaliseringen lenge før jeg kom til Anfield. Klarer vi å vinne vil det styrke selvtilliten vår betraktelig.

Nye rykter rundt DIC og sjeiken
Mirror hevder i dag at DIC ikke har gitt opp å sikre seg Liverpool FC. Tabloidavisen påstår at investeringsselskapet har utnevnt den britiske forretningsmannen Robin Binks til å forhandle frem en avtale for dem. DIC skal ha som mål å eie en Premier League-klubb, og har visstnok i samarbeid med investeringsfirmaet PCP i London satt opp selskapet "PCP-DIC Seven Ltd" ene og alene for å kjøpe seg inn i engelsk toppklubb. Hovedmålet skal være Liverpool, men man utreder visstnok også muligheten for å kjøpe West Ham som et alternativ.

Samtidig ryktes det i Dubai at Sheikh Mohammed forbereder et oppkjøp av Manchester United, fordi herskeren av Dubai skal ha mistet tålmodigheten med Liverpools amerikanske eiere. Det melder Times Online.