God statistikk for Rafa

Liverpool har tapt bare en julekamp mens Rafael Benitez har vært manager for de røde, mens Jussi Jaaskelainen håper å kunne stoppe en tapsrekke når Bolton reiser til Anfield 2.juledag.

I de åtte kampene som Liverpool har spilt under Rafael Benitez mellom julaften og nyttårsaften, har det blitt seks seire, en uavgjort og et tap. Tapet kom borte mot Blackburn 2.juledag 2006, mens man forrige sesong ikke greide å få hull på forsvaret til Manchester City i en 0-0 kamp i romjulen.

Jussi Jaaskelainen vil derfor forvente en travel ettermiddag 2.juledag, eller "Boxing Day" som man kaller det på øyriket, når hans Bolton skal spille på Anfield. Den finske keeperen har tidligere tapt seks av sine sju ligakamper foran The Kop.

- Vi har en forferdelig rad med kamper der. Jeg kan ikke huske at vi har hatt noen gode resultater der bortsett i fra en cupkamp for noen år siden, sier Jaaskelainen.

- Vi har spilt bra der et par ganger, men har likevel måttet reise tomhendte hjem. Det vil definitivt bli en vanskelig kamp, men vi er nødt til å ha et håp om at vi kan få poeng.

- Vi må jobbe hardt, ha en taktikk og gjennomføre den til punkt og prikke.

- I år er det bare to kamper over jul og nyttår, mens vi tidligere har hatt fire eller fem. Det er mye bedre da det ikke blir så hektisk.