Gode nok til å kjempe på to fronter

Arbeloa tror Liverpool kan være med å kjempe om tittelen både i Premier League og Champions League denne sesongen. Arbeloa hyller Rafa. Hakan Duyan med draktnummer.

Liverpool ligger i toppen av Premier League og ligger godt an for avansement fra gruppe D i Champions League. Alvaro Arbeloa tror de røde kan kjempe om begge titlene denne sesongen. 
- Vi ønsker å vinne hver tittel, sier 25-åringen som spilte sin fjerde landskamp for Spania i midtuken.

- Vi ønsker å kjempe i Champions League, Premier League og FA-cupen. 

- Champions League er et stort trofé, og vi ønsker å gjenta suksessen fra tidligere sesonger. Jeg har stor tro på at vi kan få en rekke med kamper. Vi har troen fordi vi har et godt lag, og vi viser at vi har et veldig godt lag.
  
- Vi er fryktet fordi vi er et bra lag i Europa. Ingen lag ønsker å spille mot oss, men Champions League er vanskelig. Det er mange gode lag.

- Det er alltid vanskelig å finne en balanse mellom dine ambisjoner i Premier League og Champions League. Men vi kan gjøre det. I andre sesonger har vi vært veldig fokusert på Champions League fordi vi ikke har hatt en god nok plassering i ligaen for å kjempe om tittelen.

- Vi har erfaring til å håndtere begge deler, jeg håper det. Vi ønsker å vinne de to titlene, og vi ønsker å være med å kjempe til slutt i begge.

Arbeloa hyller Rafa
Alvaro Arbeloa hevder det er et privilegium å jobbe med sammen med Rafael Benítez. Manageren vil lede Liverpool for 66. gang i en e-cupkamp onsdag kveld. Det er flere e-cupkamper enn noen av hans forgjengere.
  
- Vi vet alt om Rafa og rekorden hans, uttaler Arbeloa om mannen som brakte ham til Merseyside i januar 2007.
  
- Han er en stor manager - en av de beste i verden. Som spiller er jeg veldig glad for å arbeide sammen med ham.
  
Arbeloa har spilt 19 av Liverpools 22 kamper denne sesongen. Høyrebacken har kun stått over mot Bolton grunnet suspensjon og to ligacupkamper.

Hakan Dyan med draktnummer
Ifølge UEFAs offisielle "Match Press Kit" til hjemmekampen mot Marseille står juniorkeeper Hakan Duyan oppført i Liverpools Champions League-tropp. 17-åringen har blitt tildelt draktnummer 43.