Godt fornøyde målscorere

Både Dirk Kuyt, Steven Gerrard og Rafa Benítez var storfornøyde etter å ha slått Inter 2-0 på Anfield. Daniel Agger tilbake neste uke? Inter-sjef mente laget hans gjorde alt de kunne.

Liverpool spilte en meget god kamp, og hadde god kontroll på de italienske mesterne på Anfield i kveld. Inter hadde omtrent glemt hvordan det føltes å tape en fotballkamp, etter å ha gått ubeseiret i fem måneder. På Anfield i kveld kom de så vidt til en eneste scoringsmulighet. Dirk Kuyt scoret Liverpools første mål, fem minutter før slutt. Selv var nederlenderen storfornøyd med utgangspunktet de røde nå har fikset seg.

- Jeg synes vi spilte som et lag, jobber hardt, var tolmodige, og scoret til slutt to mål i de siste minuttene. Det var virkelig viktig, sa Kuyt etter kampen.

- Det er en stor seier for oss, men det skal spilles et returoppgjør. Nå må vi bare fortsette, avsluttet nederlenderen.

Liverpools kaptein spilte en god kamp, og scoret det viktige andremålet når klokken nærmet seg full tid. Han var også naturligvis meget tilfreds med utgangspunktet før kampen i Milano om tre uker.

- Det var en stor kveld, og en stor seier, men det betyr ingenting dersom vi ikke klarer å gjøre jobben om tre uker - så vi kommer ikke til å ta av, sa Stevie G like etter kampslutt.

- Vi er fornøyde med å ha holdt nullen og tomålsledelsen vår, men vi skal spille enda en kamp mot et fantastisk lag, så vi må ikke undervurdere dem. Inter hadde mange menn bak ballen og gikk for 0-0, så det var viktig å være tolmodig. I de siste minuttene fikk vi betalt, ettersom de var veldig slitne og vi holdt oppe tempoet. Det var en stor seier for Rafa, laget, supporterne og alle andre involvert i klubben.

Manager Rafael Benítez var også godt fornøyd, etter nok en stor triumf i Champions League. Han mente utvisningen til Marco Materazzi var helt grei, og var fornøyd med dommeren.

- Jeg synes begge kortene var klare, og det var en perfekt avgjørelse av dommeren. Laget gjorde alt rett i kveld. Vi holdt på ballen, angrep et meget godt lag, og forsvarte oss meget bra sa manageren til Sky Italia etter kampen.

Nå ser Rafa frem til møtet med den regjerende italienske mesteren på Guiseppe Meazza om tre uker.

- Jeg tror Inter vil gå hardt ut og angripe oss. Jeg visste at Inter var et sterkt lag, og det var tydelig også i kveld. Vi visste at det kom til å bli tøft, ettersom Inter er gode både i forsvar og angrep.

Agger tilbake neste uke?
I følge rapporter fra dansk Tv3, skal Daniel Agger være kvitt sine skadeproblemer, og vil være spilleklar allerede om en ukes tid. Dette har enda ikke blitt bekreftet fra klubbhold.

Mancini mente laget hans gjorde alt de kunne
Inter-sjef Roberto Mancini mente laget hans gjorde det de kunne i kampen mot Liverpool, men synes det var vanskelig med en mann mindre i mesteparten av kampen. Han har likevel tro på at det er muligheter for laget hans å gå videre til kvartfinalen.

- Jeg ble nervøs etter de to første gule kortene til Chivu og Materazzi, for å få gule kort på to forsvarere etter kun ti minutter er skummelt. Liverpool skapte ikke mye, men opprettholdt presset på oss. Med ti mot elleve i over en time kunne ikke laget mitt gjort særlig mer. Dessverre ble de siste fem minuttene utslagsgivende, sa Mancini til Channel4 etter kampen.

I 1965 vant Liverpool 3-1 på Anfield, men tapte 3-0 på Guiseppe Meazza. Nå håper Inter-treneren at historien kan gjenta seg.

- Det virker som en tilfeldighet, men kanskje kan det som skjedde sist skje igjen. Vi behøver tre mål for å gå videre til neste runde, og laget mitt er utvilsomt kapable til å klare det - men da må vi klare å avslutte kampen med alle våre spillere, avsluttet Mancini.