Guthrie trives i Bolton

Utlånte Danny Guthrie sier at han kan se for seg en fortsatt fremtid i Bolton, avhengig av hva Liverpool ønsker. Ny midtbanespiller tvilsom for Inter.

Suksess for Danny Guthrie
Midtbanespilleren Danny Guthrie har vært et nesten fast inventar hos Bolton etter at Gary Megson overtok som manager etter Sammy Lee, selv om det ironisk nok var Lee som hentet 20-åringen på lån fra Liverpool.

Bolton har tidligere signalisert at de kan tenke seg å kjøpe Guthrie etter sesongen, og foran UEFA-Cup kampen mot Atletico Madrid er spilleren selv ikke fremmed for ideen.

- Mye kan skje mellom nå og enden av sesongen, men jeg se for meg at jeg blir værende her, innrømmer Danny.

- Det er imidlertid folk over meg som bestemmer hva som vil skje. Jeg er sikker på at Liverpool holder et øye med hvordan jeg gjør det, men jeg har ikke snakket med noen om det. Når det er snakk om å bli her heller ikke, vil det bli opp til hva klubbene ønsker og så igjen være opp til meg.

- Jeg kom hit til Bolton for å spille regelmessig, men det er en bonus å få spille mot lag som Atletico Madrid. Du kan teste deg mot ulike motstandere og ulike spillestiler.

- Det har vært en vanskelig sesong, men jeg håper at den vil få en god avslutning. Jeg elsker å være her nå. Da jeg først kom fikk jeg ikke mange sjanser, men nå er jeg involvert regelmessig.


Jiminez skadet
Chilenske Luis Jiminez, som gjerne har sittet på benken for Inter tidligere i Champions League denne sesongen, sliter med å bli spilleklar til tirsdagens kamp mot Liverpool.

Midtbanespilleren pådro seg en lårskade i siste ligakamp mot Catania. Fra før av er midtbanespillerne Luis Figo og Dejan Stankovic usikre for Inter.