Hamberg fornøyd med utbyttet

Selv om Liverpool U18 ikke har nådd helt opp i Zayed-turneringen i De Forente Arabiske Emirater, er akademisjef Piet Hamberg svært godt fornøyd med det sportslige utbyttet av turneringen.

Resultatene har ikke helt gått Liverpools vei i U18-turneringen i Abu Dahbi. De røde har tapt for lag som Fluminese og Atletico Madrid så langt i Zayed-turneringen, men akademisjef Piet Hamberg er likevel fornøyd med utbyttet så langt.

- Turen har vært en fantastisk erfaring for disse unge spillerne. Fasilitetene har vært førsteklasses, og vi har blitt tatt godt vare på. Vi har spilt bra i turneringen, og det har vært en ære for oss å få delta her, uttaler Hamberg til liverpoolfc.tv.

- Vi spilte virkelig bra i vår første kamp mot Fluminese, og ledet 2-1 på et tidspunkt, men tapte til slutt 4-3.

I den kampen gjorde målfarlige Nathan Eccleston alle Liverpools mål, og dermed hat-trick.

- Vi fikk vår første seier mot Al Wahda, da Adam Pepper gjorde målet, men det var skuffende å tape hele 5-0 for Atletico Madrid. Vi fikk en mann utvist, og de hadde et mer rutinert lag enn oss. Deres spillere var to år eldre enn våre, og det utgjør en stor forskjell på dette nivået, avslutter Hamberg.

Liverpool U18 spiller i dag sin siste kamp i turneringen, mot italienske Genoa, før man flyr tilbake til England i ettermiddag.