Hammers flyttet fra tirsdag til onsdag

Liverpools bortekamp mot West Ham er flyttet fra tirsdag 29.januar til onsdag 30.januar. Avspark er satt til klokken 20.45.

West Ham United bekrefter nå på sine offisielle nettsider det vi antydet i går, nemlig at Premier League-kampen mot Liverpool på Upton Park er flyttet til onsdag 30.januar. Kampen har fått avspark kl. 20.45, som da er nøyaktig ett døgn etter den datoen som opprinnelig var terminfestet for denne kampen. Alle billetter som har blitt solgt til kampen, påtrykt datoen 29.januar, vil fortsatt være gyldige til kampen.

Årsaken til at kampen er flyttet ett døgn er at West Ham er satt opp med søndagskamp borte mot Sheffield United i FA-cupens 4.runde søndag 27.januar, dersom de slår Manchester City i sin omkamp i 3.runde. Førstnevnte kamp skal sendes live på Sky Sports, mens omkampen mot City går live på BBC 1.

Også i 2006 ble Liverpools bortekamp mot West Ham flyttet fra sin opprinnelige dato (den gangen en lørdag) til påfølgende onsdag, grunnet at lagene var involvert i FA-cupspill (semifinaler). Den gangen gikk begge lagene til finalen, som Liverpool som kjent vant på straffespark-konkurranse etter at det stod 3-3 etter både 90 minutter og ekstraomganger. Også den gangen møtte West Ham samme lag, Manchester City, i BBC-sendt kamp fra City of Manchester Stadium (6.runde) på veien. Hammers vant da 2-1 over City. Tørr vi håpe på en repetisjon av dette hendelsesforløpet også i år!?

West Ham United melder også at fortsatt er ingen dato satt for den utsatte kampen mot Liverpool på Anfield. En kamp som egentlig skulle ha vært spilt den 15.august.