Hammill er med i Rafas fremtidsplaner

Adam Hammill skal ha fått forsikringer om at han inngår i fremtidsplanene til Rafael Benitez, men blir sannsynligvis lånt ut for enda en sesong.

Adam Hammill forteller til skysports.com at han har fått forsikringer fra manager Rafael Benitez om at han inngår i spanjolens fremtidsplaner. Samtidig innser den lovende vingen at det går mot en ny sesong på utlån til en annen klubb.

- Det har vært flott å komme tilbake til Melwood og trene med resten av Liverpool-troppen. Jeg har hatt et møte med den sportslige ledelsen, og har fått forsikringer om at min fremtid ligger i Liverpool. Men det er i alles interesse at jeg får spille førstelagsfotball også kommende sesong, uttaler Hammill.

- Jeg har hørt at flere klubber har vist interesse for å ta meg på lån, så nå handler det om å evaluere situasjonen og ta det derfra, legger han til.

- Jeg har lært mye i mine tidligere låneopphold i Dunfermline og Southampton, og nå føler jeg at tiden er inne til å gjøre seg skikkelig bemerket. Dette blir et viktig år for meg, og jeg ser frem til det, sier 20-åringen som har kontrakt med Liverpool frem til 2011.

Skysports.com hevder at Rafael Benitez nå er i ferd med å vurdere hvilken klubb Hammill er best tjent med å spille for kommende sesong. Han var som kjent utlånt til Southampton i fjor, og blant klubbene som nå ønsker å låne vingen finner vi Swansea, etter at de gikk glipp av Paul Anderson. Plymouth, Sheffield United, Blackpool og Burnley skal også ha ønske om å la Hammill slippe til i Championship. I tillegg har den skotske toppserieklubben Aberdeen meldt sin interesse.