Hammill snart på utlån

Reservelagstrener Gary Ablett forventer at Adam Hammill snart går på utlån igjen. Nathan Eccleson og Alex Kacaniklic snart til Melwood. Juniorene vant treningskamp mot Blackpool.

Utskiftninger for reservene
Reservelaget vant 3-1 mot Southport, men trener Gary Ablett sier at det nok vil bli forandringer i forhold til den troppen som var med på søndag.

Flere spillere vil bli lånt ut, inkludert tomålscorer Adam Hammill, nye spillere vil nok komme inn samt at et par juniorer vil bli flyttet opp til å til reservelagstroppen.

- Vi kommenterte på benken hvor lik vårt første mål var det som Yossi (Benayoun) scoret dagen før, og vi vet at Adam er i stand til å gjøre slikt, sier Ablett om åpningsgoalen til Adam Hammill.

- Han er en personlighet og planen er at han skal på utlån igjen. Det er interesse fra et par klubber og når du ser han score slike mål kan du forstå hvorfor.

- Han har vært hos Southampton og Dunfirmline tidligere, slik at han behøver fortsatt førstelagsfotball for å utvikle seg videre.

- Vi spilte en god kamp og det var en fin måte å starte sesongen på for oss, fortsatt Gary Ablett etter 3-1 mot Southport.

- Vi føler at vi etter den sesongen vi hadde i fjor så må spillerne testes under pre-season. Neste uke møter vi Peterborough og Stockport, siden Inverness og Hamilton. Etter det er det Manchester United i finalen i Lancashire Cup.

Gary Mackay-Steven og Steven Irwin (bilde) var på banen etter at begge før denne sesongen ble forfremmet fra akademiet.

- De spilte begge bra i dag, bekreftet Ablett.

- Steven var med oss de to siste månedene av forrige sesong og har etablert seg fint. Han er en trivelig fyr som alltid har et smil på lur.

- Gary har bare vært med oss en uke og er mer stille, men han vil komme ut av sitt skall etter hvert.

- Du kunne se at begge har kvaliteter og de vil passe fint inn i gruppa. Jo flere treninger vi får med dem, jo mer vil de skjønne måten vi spiller på.

I tillegg var juniorspillerne Nathan Eccleston(bilde) og Alex Kacaniklic involvert, og Gary Ablett røper at de også snart ville komme fast opp på reservelaget.

- Nathan og Alex er fortsatt på akademiet, men etter denne kampen ønsker vi å flytte dem opp nokså snart. Problemet er at vi allerede har mange spillere. Når vi har fått mer orden på antallet, kan de bli flyttet opp.


3-0 til U18
Juniorlaget til Hugh McAuley slo Blackpool på akademiet i helgen, etter scoringer fra Adam Pepper(bilde), David Amoo og Michael Scott.

- Det var en bra kamp fra guttene og de vil ha hatt godt av å få en slik gjennomkjøring, sa McAuley etterpå.

- Vi kunne ha scoret tre eller fire mål i første omgang og Nathan Eccleston og Marvin Pourie hadde gode sjanser.

- Vi greide å holde nivået også i andre omgang og Adam, David og Michael tok godt vare på sine sjanser.

Juniorlaget spiller sin neste treningskamp borte mot Bury førstkommende lørdag.

Liverpool U18 v Blackpool: Deale Chamberlain, Michael Scott, Shane O'Connor, Jack Metcalfe. Joe Kennedy, Patjim Kasami (Astrit Ajdarevic 45), David Amoo, Adam Pepper (Alex Cooper 45), Marvin Pourie, Nathan Eccleston (Michael Roberts 45), Alex Kacaniklic.