Hangeland linkes til Liverpool

Alle vet at Liverpool jakter en midtstopper i januar, og nå melder den danske avisen Berlingske Tidende at agent Rune Hauge har tatt kontakt med Liverpool og bydd frem sin klient.

Den danske avisen Berlingske Tidende linker i dag Brede Hangeland til Liverpool. Avisen skriver at den har sikre kilder på at FC Københavns norske midtstopper kan være på vei til Anfield. Hangelands nye agent, Rune Hauge, skal ha tatt direkte kontakt med Liverpool, som alle vet er ute etter forsterkninger i midtforsvaret i januar. Hangeland skal ønsker seg vekk fra København etter to år i den danske hovedstaden.

Dagbladet.no har hengt seg på saken til Berlingske Tidene, og har tatt direkte kontakt med Rune Hauge, for å forhøre seg om den norske landslagsstopperen er på vei til Merseyside.

- Jeg kan ikke si annet om Brede Hangelands fremtid enn at han har gjort det godt og fortjener all den gode omtalen han får i øyeblikket. Han tar det med ro, uttaler Hauge til Dagbladet.no.

FC København ønsker heller ikke å kommentere ryktene.

- Vår grunnleggende holdning i FCK er at våre spilleres kontrakter løper tiden ut. Det er utgangspunktet. Skal vi overbevises om noe annet, så må det komme noen og overbevise oss om det, sier FCK-sportssjef Carsten V. Jensen til Berlingske Tidende.

Hangeland har spilt Champions League-kvalifisering for FC København denne høsten, og kan dermed ikke spille i turneringen for en eventuell ny klubb før høsten 2008. Dette taler dermed i mot at valget faller på nordmannen når Rafael Benitez skal hente ny stopper.