Håper å rekke Liverpool

Offensive spillere hos Manchester City er snart spilleklare etter skader. Dean Saunders ny manager i Wrexham.

Trekløver snart tilbake
Med en angrepsrekke som Robinho, Jo og Wright-Phillips er de kanskje ikke veldig savnet, men Manchester City har også flere offensive spillere på vei tilbake fra skader.

Foran søndagens kamp på City of Manchester Stadium er det en mulighet for at manager Mark Hughes også kan disponere Michael Johnson, Martin Petrov og Benjani til oppgjøret mot Liverpool.

- Martin er nære en retur og Benjani arbeider også meget hardt nå, slik at det ikke er lenge før de er tilgjengelige for meg, er hva Hughes vil si pr. i dag.

Darius Vassell vil fortsatt være uaktuell med en kneskade noen uker til, mens Valeri Bojinov nettopp har startet å trene etter å ha røket sin akilles.

City spiller i kveld returkamp mot AC Omonia fra Kypros i UEFA-Cupen, men etter 2-1 seier å gå på fra bortekampen er det ikke ventet at de lyseblå vil stille med toppet lag.

Deano til Racecourse
Tidligere angriper for bl.a. Liverpool og Wales, Dean Saunders, er i dag blitt ansatt som ny manager for Wrexham. Saunders har de siste månedene jobbet sammen med gamle kjente som John Toshack og Roy Evans på det walisiske landslaget.