Håper fremtiden ligger på Anfield

Rafael Benítez har ikke fått tilbud om ny kontrakt av Hicks og Gillett, men både håper og ønsker å fortsette karrieren i Liverpool. Han mener han er i ferd med å bygge opp et fantastisk lag på Anfield.

Rafael Benítez har kontrakt med Liverpool frem til sommeren 2010. Klubbeierne Tom Hicks og George Gillett har foreløpig vært svært avventende med å tilby spanjolen en ny avtale.

Nåværende sportsdirektør i Atlético Madrid, Manuell Llorente, jobbet tidligere sammen med Rafael Benítez i Valencia, og lyktes ikke med å sikre ny kontrakt med Benítez i 2003. Rafa forsvant til Anfield sommeren etter. I løpet av tre år i Valencia vant Rafael Benítez én UEFA-cup og La Liga to ganger. Valencia har kun vunnet den spanske cupen etter Rafas avgang.

- Jeg snakket med George Gillet, men ikke om kontrakten. Jeg er virkelig fornøyd med å være her. I fremtiden vil troppen bli bedre, uttaler Benítez ifølge britiske tabloidaviser.

- Jeg venter ettersom jeg vil være her i lang tid. Vi er tett på et fantastisk lag, så jeg vil være en del av fremtiden.

- Jeg vil gjøre jobben min. Hvis de snakker med meg, vil jeg være fornøyd. Hvis ikke vil jeg fortsette å gjøre jobben min.

- Jeg forlot Valencia fordi det var problemer med min kontrakt og andre situasjoner som betydde at jeg bestemte meg for å dra.

- Det var ikke min idé å reise fordi jeg hadde en liste med navn på plass som ville ha forbedret laget. Jeg tror Valencia ville ha gått hen og vunnet flere trofeer.