Harry må ut på langtur

Harry Kewell må sette seg på flyet til Melbourne etter Sunderland-kampen, for å spille landskamp mot Qatar. Keegan ryktes å ville legge inn bud på Riise.

Javier Mascherano er ikke den eneste Liverpool-spilleren som må reise halve kloden rundt for å spille landskamp første uka i februar. Australia har nemlig tatt ut en giganttropp på 39 spillere til VM-kvalifiseringskampen mot Qatar i Melbourne, og blant disse er selvsagt Harry Kewell å finne. Kampen spilles onsdag 6.feburar på Telstra Dome i Melbourne, med avspark kl. 19.30 lokal tid.

Dette innebærer trolig at verken Harry Kewell eller Javier Mascherano spiller Liverpools botekamp mot Chelsea søndag 10.februar, grunnet lange og anstrengende hjemreiser like før kampen.

Keegan vil ha Riise?
Tabloidavisen Mirror hevder i dag at Newcastles nye manager, Kevin Keegan, skal være i ferd med å legge inn et bud på £6.5M for John Arne Riise. En spiller som de røde betalte £4.6M for da han ankom fra Monaco i 2001. I mellomtiden har sunnmøringen spilt over 300 kamper for Anfield-klubben.