Haugar og Liverpools Fotballskole

Meld deg på fotballskole i Haugesund. Dette er et samarbeid mellom Sportsklubben Haugar og LFC Academy.

SK Haugar og Liverpool FC har også i år gleden av å invitere til Liverpool fotballskole i tre dager i første uke av skolens sommerferie. Fra tirsdag 24. juni til og med torsdag 26. juni vil 11 trenere fra Liverpools Academy trene gutter og jenter i alderen 9-15 år (har fylt eller fyller i 2008).

I tillegg vil det være én gruppe bare for keepere.

 

Det er Liverpool Academy som er ansvarlig for det sportslige ved skolen og gjennomføringen av denne. The Academy har fostret stjerner som Robbie Fowler, Michael Owen, Steven Gerrard og Jamie Carragher.

 

Skolen blir arrangert på kunstgressbaner i Haugesund idrettspark. Prisen for skolen blir kr. 1.195,- pr. deltaker. Dette inkluderer lunsj hver dag og diverse utstyr.

 

Påmeldingen fra onsdag 9.april.

 

Endelig bekreftelse på at du har fått plass på skolen, nærmere informasjon om betaling osv. sendes ut i månedsskiftet april/mai.

 

Påmelding fra onsdag 9. april til [email protected], og alle deltagere er med i trekningen av ei Liverpool-trøye signert av Steven Gerrard.

 

Påmeldingen må inneholde:

·          Fornavn og etternavn

·          Fødselsdato

·          Adresse

·          Foreldre/pårørende

·          Telefon og epost-adresse til foreldre/pårørende

·          Ønsker du å delta i keepergruppen må du oppgi dette. Denne gruppen fylles fort opp. Gi derfor også beskjed om du ønsker å delta i en av de andre gruppene, dersom du ikke får plass i keepergruppen.

·          Oppgi størrelse på t-skjorte (skjortene er små i størrelsene):

140           152      164      S          M