Heggem overrasket over The Sun

The Sun bringer i dag et større intervju med Vegard Heggem vedrørende Steven Gerrards ti år på Anfield. Trønderen har imidlertid aldri vært i kontakt med den forhatte avisen.

Det er i dagens utgave av The Sun det angivelige intervjuet står på trykk. Heggem svarer angivelig på spørsmål rundt klubbens kaptein fra den tiden trønderen selv spilt på Anfield. Han blir blant annet sitert på at han hjalp Steven i gang med karrieren da han ble bytte ut for scouseren da han fikk sin debut.

Når Supporterklubben kontakter Vegard om oppslaget, som har fått mange røde til å sette fredagspilsen i halsen, blir han lettere oppgitt.

- Jeg har aldri gjort et intervju med avisen The Sun, er hans klare melding til Liverpools Supportere. Han legger til: - Jeg vet hva den avisen skrev om klubbens tilhengere etter Hillsborough-tragedien og det vil aldri være aktuelt å stille opp for dem.

Hvordan tror du de har fått tak i disse sitatene?
- Dagens Nyheter i Sverige ringte meg onsdag og ville ha noen ord om Steven Gerrard og jeg gjorde en sak med dem på det. Uten å ha sett oppslaget i The Sun regner jeg med at det er dette intervjuet de har brukt.

Hvordan reagerer du når slikt skjer?
- Med forbannelse, selvsagt. Etter årene som spiller i Liverpool har jeg blitt en stor Liverpoolsupporter. Jeg elsker byen og var på Merseyside bare for noen dager siden. Jeg har fortsatt mange gode venner både i og rundt klubben som jeg setter stor pris på. Jeg er selvsagt bekymret for hva disse nå tror. Alle spillere kjenner godt til boikotten av The Sun, og jeg blir mildt sagt oppgitt når jeg blir brukt på denne måten. Fra årene i England kjenner jeg imidlertid til hvilke arbeidsmetoder britisk presse bruker. Derfor er jeg ikke sjokkert over at slikt kan skje.

Vegard avslutter med å si at han frykter Liverpool-supportere i Norge og England nå går rundt og tror han har latt seg intervjue av The Sun. Dette er altså langt fra tilfelle, og han håper oppslaget på liverpool.no kan være med på å avbekrefte dette. Trønderen kommer også til å sette en liten statement til Liverpool FCs Official Site vedrørende saken.