Het bokhøst i Liverpool

Det var kaotiske tilstander da Jamie Carragher signerte sin selvbiografi i Liverpool sentrum i går. Carras bok er imidlertid ikke den eneste nye Liverpool-boken ute på markedet.

I går ble Jamie Carraghers kontroversielle selvbiografi sluppet på markedet. Det var kaotiske tilstander og enorme køer da midtstopperen signerte bøker ved WH Smith i Liverpool One.

Etterpå ble det holdt lanseringsfest på Carraghers egen restaurant, Cafe Sport England i Stanley Street. Der var også Steven Gerrard, Albert Riera og Kenny Dalglish til stede foruten Carragher selv.

"The Official LFC Family Album"
"The Official LFC Family Album" er tittelen på en annen ny Liverpool-bok som er ute på markedet i disse dager. Boken inneholder en flott samling med bilder fra år 2000 og frem til dags dato, samtidig som klubbens spillere, managere og fans kommenterer bildene.

I denne boken presenterer blant annet Steven Gerrard, Jamie Carragher, Fernando Torres, Robbie Fowler, Michael Owen og Rafael Benitez sine tanker om noen av de mest dramatiske øyeblikkene i klubbens nyere historie.

Boken koster £20 og kan kjøpes fra www.merseyshop.com.